6 +2 bez ❤️

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.1.23 12:49

6 +2 bez ❤️

Nevím proč to vlastně píšu. Nejspíš abych uklidnila a možná se z toho aspoň vypsala. Dneska kontrola u Dr. Těhotenství odpovídá 6+2 (což odpovídá i dle MS) ale nebyla viděna srdeční akce. Poslal mě ještě do nemocnice na konziliarni UTZ. Tam mi řekli 6+2, žloutkový váček bez embryonálního pólu. Prý k tomu nemůže víc říct když to vidí poprvé. Do nemocnice si mě pozvali za týden a prý kdyžtak vyplnime zadanku na revizi :? :?. Kdy jsem holky měli vy na UTZ :srdce:.?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.1.23 12:55

8 tt :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1412
31.1.23 13:00

Já měla vidět srdeční akci až v 9tt. Ale doktorka celou dobu komentovala, že se ani dříve dívat nebude, že je to zbytečné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.23 13:07

5+4 tt
Ale já byla na IVF, takže jsem přesně věděla ovulaci, transfer atd

• Citovat
  • Upravit
2144
31.1.23 13:07

A kdy jsi měla ovulaci víš? jako že jsi jí měla potvrzenou utz, měříš bt, nebo aspoň dle ovulačního testu?
prodělala jsem si 3× zamlklé těhotenství, 2× jsem při kontrole kolem 6+2 měla jen gestační a žloutkouvý váček bez embryonálního polu, následně kontrola za týden až 10 dní, kdy se sice pak objevil embryonální pol, ale stále bez srdeční akce a vždy to skončilo revizí. 1× jsem v 6+2 měla srdeční akci a embryo 8mm, nicméně bohužel další týden zase těhotenství zamlklo.
ovulaci si sleduji měřením BT a ovulačními testy, tzn plus mínus den mi to odpovídalo MS a tak jsem vždy věděla, že těhotenství nemůže být mladší a nález bez srdíčka je špatně.
ale pokud nevíš, kdy jsi měla ovulaci, mohla být později, může se tak jednat o mladší těhotenství, které neodpovídá dle MS, neházela bych flintu do žita a uvidíš na další kontrole, jestli bude nějaký progres, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
31.1.23 13:36

6+3 a bylo vidět. Taky v tomhle týdnu je rozdíl každý den. Většinou do konce 7 týdne tzn. 7+0 srdíčko je. Takže máš ještě pár dnů čas. Příští týden rozhodne. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
31.1.23 13:40

Je brzy. Moje doktorka z tohoto důvodu zve poprvé až tak 8. až 9. týden těhotenství. Zbytečné stresy tohle. Nenech se natlačit do ukvapené revize. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
31.1.23 13:43

No podle me jsi presne na hrane, kdy uz videt bude nebo jeste ne, jestli jsi mela normalni cyklus..

@tevl srdecni akce musela byt samozrejme videt driv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.1.23 13:59

Nelezte k doktorum pred 9tt,
nelezte k doktorum pred 9tt,
nelezte k doktorum pred 9tt.

Je brzo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
31.1.23 14:00

Ja byla 7+0 a bylo. Sance jeste je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76293
31.1.23 14:30
@Lucie_Sx píše:
Nelezte k doktorum pred 9tt,
nelezte k doktorum pred 9tt.Je brzo!!
:palec: mělo by se to učit ve škole nebo někde viset na fb na hlavní zdi, aby to každá viděla, to je každý den další stejná diskuse
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
31.1.23 14:32
@tevl srdecni akce musela byt samozrejme videt driv..

No a pak čteš příběhy, jak už měla žena jít na zákrok a najednou tam srdeční akce už byla. Na co tak pospíchat, že chtějí o případné revizi rozhodnout už 7+2? To já třeba ještě ani nebyla na první kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.1.23 14:52
@mamadvou píše:
No a pak čteš příběhy, jak už měla žena jít na zákrok a najednou tam srdeční akce už byla. Na co tak pospíchat, že chtějí o případné revizi rozhodnout už 7+2? To já třeba ještě ani nebyla na první kontrole.

Presne tak. S revizi bych sakra pockala. No tak by se potrat pripadne rozjel samovolne, a co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.23 15:01

5+6, po IVF

• Citovat
  • Upravit
9
31.1.23 15:13

Já měla :srdce: 6+5. Určitě vydrž, držím palce, aby všechno dobře dopadlo! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí