Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak když ho využiješ tak ok. Jestli je to na 1 akci tak drahá sranda ![]()
@Markéta80 píše:
Tak když ho využiješ tak ok. Jestli je to na 1 akci tak drahá sranda
Ale na konci července se sestra vdává, oblek sice mám, ale ten mi je už malý.
@Zdeněk IV píše:
Ano, mám nový oblek na svatbu, celý kompletní i košili a motýlek, dal jsem dneska za to 6 296 Kč, tak se chci zeptat, jestli náhodou nebyl ten oblek drahý? Myslel jsem, že budu platit jen 2 000 Kč, no, co už.
To te pekne natahli, nechal ses osidit. Do dvou tisicu bys to v pohode koupi i s botama.
Když neztloustneš, za 50 let do penálu bude dobrý. Za 2000 slušný oblek sotva seženeš. Možná v asijské prodejně. Ale sestra se vdává možná jen jednou.
Neboj Zdendo, s tvou šetrností tě v tom obleku i pohřbí, tak když si to rozpočítáš na roky dopředu, tak se to vyplatí.
Vak: 199 Kč, Motýlek: 199 Kč, košile: 899 Kč, oblek: 4 999 Kč.
Celkem: 6 296 Kč, to mám teď u sebe účtenku, ale je pravda, že ten oblek je pěkný.
Utratil si zbytečně moc…
Kvádro s prodřenýma loktama sis mohl koupit ve frcu za pětikilo, švadlena by ti na to našila za 200,.Kč záplaty, k tomu flanelovou košili od Vietnamců za 150,–Kč, motýlka bych vystřihl ze starýho ubrusu a gumičku k němu ze starejch prošoupanejch trenclí…
![]()
@Semtex píše:
Bud rad, ze ho mas, a neřeš to
Je fakt, že to /Zdenda v kvádru a s motýlkem/ randíčka s holkama u kafeautomatu posune na novou, vyšší úroveň…
![]()
Ano, mám nový oblek na svatbu, celý kompletní i košili a motýlek, dal jsem dneska za to 6 296 Kč, tak se chci zeptat, jestli náhodou nebyl ten oblek drahý? Myslel jsem, že budu platit jen 2 000 Kč, no, co už.