608 201 799

Napsat příspěvek
Velikost písma:
860
9.7.18 20:36

Mám podobnou zkušenost. Začalo to oplzlyma smskama a pak mě třeba 10× za den volal. Na operátorovi mi řekli, že mám podat trestní oznámení, nebo blokovat číslo, aby se to, když mi bude volat, automaticky tiplo. Trvalo to asi 14 dnů. Pomohlo jediné- absolutně nereagovat na smsky a nezvedat telefony. Nekteří se tím jen baví, jiné právě to vaše nadávání vzrušuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.18 20:37
@Romilda píše:
Mám podobnou zkušenost. Začalo to oplzlyma smskama a pak mě třeba 10× za den volal. Na operátorovi mi řekli, že mám podat trestní oznámení, nebo blokovat číslo, aby se to, když mi bude volat, automaticky tiplo. Trvalo to asi 14 dnů. Pomohlo jediné- absolutně nereagovat na smsky a nezvedat telefony. Nekteří se tím jen baví, jiné právě to vaše nadávání vzrušuje.

mi nejde o mě, předpokládám, že se třeba už ani neozve, ale představa že volá mému dítěti, úchyl hnusný

• Citovat
  • Upravit
1702
9.7.18 21:12
@Celeste97 píše:
Fuj 8o proto nikdy neberu cizí čísla, říkám že když mi někdo něco chce ať napíše smsku, že je to ten a ten ať mu to zvednu :nevim:

Delam to uplne stejne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
9.7.18 21:26
@Čajíček1980 píše:
Delam to uplne stejne :palec:

Také to tak dělám a i já píšu sms než někomu zavolám. Teda když ten hovor nespěchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
10.7.18 08:35

Za dob volných sms z netu jsme řešili tak, že jsme na dané číslo odesílali SMS - třeba celou knížku :cert: Dotyčným chodilo x sms za sebou až se „zavařil telefon“. Někteří neměli nervy a SIM vyhodili radši (doba dobíjecích karet). Řešila bych nyní podobně, i kdyby to měla být věta co si o dotyčném myslím nebo informace že bylo oznámeno na policii. Ono ctrl c + ctrl v funguje stále a moc práce s tím nebude, krom ztráty času..

• Citovat
  • Upravit
18001
10.7.18 08:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky, před chvílí mi volalo toto číslo 608201799. Starý pán, ptal se mě jak velké mám prsa apod. na netu jsem si našla, že nejsem jediná komu volal.
Nebyl to automat, odpovídal.
Vůbec se mi tohle nelíbí, mohl by volat mladým holkám, dnes už mají telefon i školačky na prvním stupni.
Mám to hlásit?

ježíši :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
10.7.18 08:45
@Prof. Farnsworth píše:
Ať zavolá mě, já mu klidně řeknu jak mám velká prsa. A když bude sympaťák, tak prozradím i délku penisu :mrgreen:Jednou zavolá takový, která ho rozrajcuje tak, že dostane infarkt, dobytek…
:lol: :lol: :lol: třeba je to starej senior z domova důchodců a tohle je jediná kratochvíle co mu zbyla no :nevim: proč hned dobytek, všude kolem jsou mnohem horší dobytci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
10.7.18 17:21
@malá_holka píše: :lol: :lol: :lol: třeba je to starej senior z domova důchodců a tohle je jediná kratochvíle co mu zbyla no :nevim: proč hned dobytek, všude kolem jsou mnohem horší dobytci.

Ale jo, ale chce to alespoň nějakou minimální úroveň a slušnost. Přece není normální někoho takhle obtěžovat. Co když zavolá dětem? Kdyby tohle řekl některé do očí, tak dostane pár facek nebo kolenem mezi nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
10.7.18 20:44

Skutečně obdivuju člověka, který se v životě, tak nudí, že se zabývá takovýma ptákovinama, pátrá, zjišťuje, zakládá kvůli tomu diskuze atd…potřebuješ zakladatelko zaměstnat, jako sůl…

• Citovat
  • Upravit
724
27.11.18 14:52
@ontar píše:
Skutečně obdivuju člověka, který se v životě, tak nudí, že se zabývá takovýma ptákovinama, pátrá, zjišťuje, zakládá kvůli tomu diskuze atd…potřebuješ zakladatelko zaměstnat, jako sůl…

No a vy co ?!. Taky se nudíte? pokud Vám to vadí tak to nečtete .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová