Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
můžeš, ale pokud to není mobil na smlouvu, policajti ho nejspíš nenajdou (a jeden telefonát se možná ani nebude brát jako obtěžování).
Na druhou stranu, jestli si na netu našla víc takhle postižených, tak by to možná stálo za to. ![]()
@Mar__tanka1983 zkus to dát do google a uvidíš, když mu volám zpět, tak to odmítne
takoví úchylové si tady žijou vedle nás
Ať zavolá mě, já mu klidně řeknu jak mám velká prsa. A když bude sympaťák, tak prozradím i délku penisu ![]()
Jednou zavolá takový, která ho rozrajcuje tak, že dostane infarkt, dobytek…
Fuj
proto nikdy neberu cizí čísla, říkám že když mi někdo něco chce ať napíše smsku, že je to ten a ten ať mu to zvednu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, před chvílí mi volalo toto číslo 608201799. Starý pán, ptal se mě jak velké mám prsa apod. na netu jsem si našla, že nejsem jediná komu volal.
Nebyl to automat, odpovídal.
Vůbec se mi tohle nelíbí, mohl by volat mladým holkám, dnes už mají telefon i školačky na prvním stupni.
Mám to hlásit?
Ahoj,
mě kdysi volal nějaký chlápek ohledně práce (muj telefon asi tedy našel na inzerátu, kde hledám práci) - nabízel práci bachařky a popisoval výkon práce a evidentně u toho masturboval. Jakmile mi to došlo, tak jsem hovor ukončila - ale nikdo se tím zabývat nechtěl. A to jsem kontaktovala přímo kancelář té veznice, za kterou udajně jednal… ![]()
Ale más naprostou pravdu, už rodiče kupují i svým dětem na prvním stupni telefony
a vůbec by se mi takový rozhovor s mým dítětem nelíbil.
@Lex1 píše:
Není to nějaká aplikace? Nedávno se to tu rozebíralo
tu aplikaci znám, ale tohle není ono
Taky mi volal jeden takovej chlívák..ale číslo už si teda nepamatuju. A ptal se přesně na totéž.
@martinka28 píše:
Taky mi volal jeden takovej chlívák..ale číslo už si teda nepamatuju. A ptal se přesně na totéž.
no našla jsem příspěvky staré dva roky, takže to dělá pěkně dlouho, to je teda strašné
Třeba to byl jenom nějaký sociologický průzkum výrobce podprsenek Triola. Každopádně neodpovídat. Takovýhle průzkumy jsou na netu i mobilu hodně. A na různá témata.
To co mi volalo, průzkum nebyl. To byl nějakej prasák, co si myslel, že si s ním budu povídat o prasárnách. @Božislava
@martinka28 píše:
To co mi volalo, průzkum nebyl. To byl nějakej prasák, co si myslel, že si s ním budu povídat o prasárnách. @Božislava
O prasárnách se nebavit.
@Božislava to jo, jen co se mě zeptal jak mám velký prsa, tak jsem mu to zavěsila
Ahoj holky, před chvílí mi volalo toto číslo 608201799. Starý pán, ptal se mě jak velké mám prsa apod. na netu jsem si našla, že nejsem jediná komu volal.
Nebyl to automat, odpovídal.
Vůbec se mi tohle nelíbí, mohl by volat mladým holkám, dnes už mají telefon i školačky na prvním stupni.
Mám to hlásit?