Fotky na zeď - různé velikosti

8491
6.7.18 22:03

Fotky na zed - ruzne velikosti

Mile maminky,

Rada bych si dala do obyvaku nad gauc rodinne fotky, do ramecku ruznych velikosti.

Jak se to dela? Kde jste koupily ramecky?

Prvni jste vyvolaly fotky a pak na ne shanely ramecky? Nebo prvni ramecky a pak fotky? Odpovidaji velikosti ramecku tomu, jak velke se delaji fotky? Nebo ty fotky pak ostrihnete? Nebo jak…?

Moc dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3167
6.7.18 22:54

@Limi123
V těhotenství a teď po porodu nás v ateliéru fotila fotografka a já se s ní domluvila na vyhotovení 6 fotoobrazů o velikosti 50×50 cm na plátno, jsou odlehčené a bez rámu a vypadá to skvěle.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
6.7.18 22:56
@Zwetta píše:
@Limi123
V těhotenství a teď po porodu nás v ateliéru fotila fotografka a já se s ní domluvila na vyhotovení 6 fotoobrazů o velikosti 50×50 cm na plátno, jsou odlehčené a bez rámu a vypadá to skvěle.. ;)

Kdyz ja si tam chci dat „nase“ fotky, z venku, z dovolenych a tak… Mne se ty fotky z atelieru obecne moc nelibi, prijdou mi takove strojene.

Ale dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
6.7.18 22:59

@Zwetta … Ale to foto na platno je vyborny napad, koukam, ze se da udelat i z vlastnich fotek, mozna si ho nekam take dame :+)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
6.7.18 23:05

@Limi123
Já myslím, že strojeně vypadat nemusí, záleží jak fotí a jak chceš, aby Vás zachytil, ale bez toho rámu to má větší šmrnc a takovou vzdušnost.. Kdybys chtěla, můžu poslat foto do sz, ať máš představu a klidně můžeš napsat svůj názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
6.7.18 23:19

@Zwetta budu rada, rada se podivam.

Ja mam s kazdou tou"nasi" fotkou spojeny nejaky zazitek, na ktery rada vzpominam. To u tech fotek z atelieru chybi…

Nasi meli v obyvaku krasnou nastenku z ruzne velkych ramecku, male fotky jako do fotoalba, bylo jich tam spousta, meli tam i babicku, dedu, fotku jejich domu a tak. Neco podobneho bych si rada vytvorila i ja, jen vubec netusim, kde sehnat ty ramecky. Idealne take takove male. Dala bych si tam i vsechny lidi, co mam rada, treba i sve a partnerovy fotky z detstvi a tak.

Ale ty fotky na platne budou mit take sve kouzlo… Uvazuji, ze bych je dala treba do chodby… Pokud najdu nejake, co by byly na to platno vhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
7.7.18 05:59

@Limi123
Jasně, jde zas o jiný styl no..a co zkusit na zakázku u nějakého truhláře? ;) Jinak posílám sz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.7.18 07:30

@Limi123 nakoupila bych si ramecky, co se mi libi a pak nechala vyvolat odpovidajici format fotek ;) neni treba nic strihat, delaji ruzne velikosti…kamaradka ma nad schodama v dome ruzne fotky z jejich zivota v ruznych rameccich (muzes si sladit stejne) a vypada to moc pekne, takova kolaz ze zivota :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová