Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mile maminky,
Rada bych si dala do obyvaku nad gauc rodinne fotky, do ramecku ruznych velikosti.
Jak se to dela? Kde jste koupily ramecky?
Prvni jste vyvolaly fotky a pak na ne shanely ramecky? Nebo prvni ramecky a pak fotky? Odpovidaji velikosti ramecku tomu, jak velke se delaji fotky? Nebo ty fotky pak ostrihnete? Nebo jak…?
Moc dekuji!
@Limi123
V těhotenství a teď po porodu nás v ateliéru fotila fotografka a já se s ní domluvila na vyhotovení 6 fotoobrazů o velikosti 50×50 cm na plátno, jsou odlehčené a bez rámu a vypadá to skvěle.. ![]()
@Zwetta píše:
@Limi123
V těhotenství a teď po porodu nás v ateliéru fotila fotografka a já se s ní domluvila na vyhotovení 6 fotoobrazů o velikosti 50×50 cm na plátno, jsou odlehčené a bez rámu a vypadá to skvěle..
Kdyz ja si tam chci dat „nase“ fotky, z venku, z dovolenych a tak… Mne se ty fotky z atelieru obecne moc nelibi, prijdou mi takove strojene.
Ale dekuji.
@Zwetta … Ale to foto na platno je vyborny napad, koukam, ze se da udelat i z vlastnich fotek, mozna si ho nekam take dame :+)
@Limi123
Já myslím, že strojeně vypadat nemusí, záleží jak fotí a jak chceš, aby Vás zachytil, ale bez toho rámu to má větší šmrnc a takovou vzdušnost.. Kdybys chtěla, můžu poslat foto do sz, ať máš představu a klidně můžeš napsat svůj názor ![]()
@Zwetta budu rada, rada se podivam.
Ja mam s kazdou tou"nasi" fotkou spojeny nejaky zazitek, na ktery rada vzpominam. To u tech fotek z atelieru chybi…
Nasi meli v obyvaku krasnou nastenku z ruzne velkych ramecku, male fotky jako do fotoalba, bylo jich tam spousta, meli tam i babicku, dedu, fotku jejich domu a tak. Neco podobneho bych si rada vytvorila i ja, jen vubec netusim, kde sehnat ty ramecky. Idealne take takove male. Dala bych si tam i vsechny lidi, co mam rada, treba i sve a partnerovy fotky z detstvi a tak.
Ale ty fotky na platne budou mit take sve kouzlo… Uvazuji, ze bych je dala treba do chodby… Pokud najdu nejake, co by byly na to platno vhodne.
@Limi123
Jasně, jde zas o jiný styl no..a co zkusit na zakázku u nějakého truhláře?
Jinak posílám sz ![]()
@Limi123 nakoupila bych si ramecky, co se mi libi a pak nechala vyvolat odpovidajici format fotek
neni treba nic strihat, delaji ruzne velikosti…kamaradka ma nad schodama v dome ruzne fotky z jejich zivota v ruznych rameccich (muzes si sladit stejne) a vypada to moc pekne, takova kolaz ze zivota ![]()