Ožralý burani před oknem. Co dělat ?

Anonymní
6.7.18 01:41

Ožralý burani před oknem.... co dělat ?

Dobrý večer, nebo spíš noc a za chvíli ráno :/
Mám problém a nevím jak nebo zda to řešit…. Mám přítele a máme díte. Vztah je OK, opadli růžové brýle a je to takové nemastné neslané asi ale jinak celkem OK.
Příteli maminka umřela už x let zpět a má pouze otce se kterým se stýká málo a pak nevlastního otce a strýce, kde vztahy udržujeme. My bydlíme v Praze a oni mají barák na horách.
Ještě když jeho maminka žila atd tak se koupil ten barák s tím, že jsme velká rodina (přítel má ještě bratry a sestřenky, bratrance atd… prostě rodina jak z Esmeraldy x příbuzných) a že se tam budem scházet. Je to asi půl hodiny od sjezdovky, kousek do města, v léte kousek od jezera i plavečáku atd prostě ideálka, mega barák asi 7 ložnic a dvě koupelny atd…
No přítelův nevlastní otec tam bydlí i po smrti maminky jako jediný na stálo ostatní tam jen jedou na návštěvy či prázdniny atd prostě klasika no…oficiálně je přesná polovina baráku jeho otce a on tu svojí polovinu baráku dal svým vlastním dětem a přítel jakožto nevlastní=cizí musel půlku odkoupit, díky tomu nám ofiko patří polovina baráku…máme jasně dané „naše“ pokoje a naší kuchyn a koupelnu atd…

a tedka jde o to, přítelův otec a jeho bratrův syn ( syn přítelova otce bratra ) bydlí relativně kousek od sebe a jelikož jsou zvyklý, že ostatní jedou jen na návštěvu tak si zvykli se tam scházet i s partou přiblblejch buranů tedy přátel a chlastají v létě venku na zahradě před vchodem a v zimě uvnitř. Jde o to, že my tam jedeme tak 3× za rok třeba na den a pak tedka když už je malej na světě aby si jeho otec užil vnuka tak třeba ještě 2× na 14dní – za celý Boží rok!!!

O co mě jde? Nevím jestli to dělají jenom když my jsme tam, ale asi ne, páč dle výrazu souseda „ že už zase chlastají „ bych řekla, že to dělají furt….

PROSTĚ CHLASTAJÍ DENNĚ A DOST…příteluv otec, příteluv bratranec a praotec a dalších x buranů…chlastají denně a dost. Na zahradě už třeba od oběda… smějou se jak deb8lové na celé kolo, že je slyšet i přes zavřená okna. Máme s přítelem pokoj právě v přízemí hnedka vedle terasy…

Občas přítelův otec volá, že je sám a že at přijedem a když přítel řekne, že nemuže že maká tak řekne at pošlě Majdičku s Vojtíškem ( jména smyšlená mě i syna ) a že se o nás postará, že dostane od známe buchty a že už roste rybíz, nebo že už napadl sníh atd a t přijedem. Já jsem doma na MD a pracuji na přivýdelek od PC tak přítel at netrčíme v pidi bytě a jedeme…. První den je vše OK jenže druhý a další den přijde banda a začnou chlastat…

Tedka jsme tu týden – poprvé v roce 2018!!! a chlastali tady oni a další asi 4 cizí chlapy každý den od asi 14h do 23h a někteří tady i spí! Nepozdaraví a běžně tady chodí po domě.
Přítelův otec asi 80 let se zlije ihned a spí polonahý na gauči dveře vygebené na chodbu…jeho vlastní syn – přítelův nevlastní bratr ho jen obejde a nic neřekne…

Se0e mě to a dost. Jsme tady ani né měsíc v roce a oni nejsou schopni na týden či dva tady nechlastat denně… hlavně jsou u vchodu nemůžu ani s malým na zahradě bo se tam válí flašky chlastu a mají blbé kecy.

Tedka jsem ještě vypozorovala už od lonska že asi 3 týpci co už od vidění poznám jezdí i nalití zpět městem autem!!! Několikrát jsem uvažovala, že na ně zavolám policajty. Už z principu. Nehlede na to, že co když někoho srazí?! Nějakou maminku nebo tak? Jak to udelat aby nepoznali, že jsem je udala já? Příteli jsem to několikrát řekla. Jemu se to taky nelíbí ale nikdy jim nic neřekne.
Chápu jsou to alkoholici a pochopila bych kdybych tady byla každý druhý týden, ale v zimě přijedem na týden a v léte na 2 nebo na 3 a oni nejsou schopni se mírnit a chlastat jen alespon obden?

Dneska tady opět byli do 22 30 a dva z nich jeli zpět autem a motali se jak blázen. Pak sem slyšela jak přítelův otec spadl ožralý polonahatý z křesla a malej to slyšel a otevřel dveře a běžel tam a začal křičet atak jsem všeho nechala a běžela tam.

Co mám dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7333
6.7.18 01:59

Nemůžeš dělat nic. Jsou to zavisláci, to je nemoc, s tím nic nezmůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
6.7.18 01:59

Fuj tam bych nejezdila ani kdyby to bylo u sjezdovky v Davosu. Přijde mi to nechutný, aby tam spali nějací cizí vožralové.
Pokud bych viděla někoho nalitýho odjíždět autem, s klidným svědomím bych zavolala policajty. Pokud by to byl někdo pro mě cizí. Kamarády a příbuzný bych nepráskla, i když bych teda asi ohryzávala telefon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
6.7.18 04:59

Sebrat se a jet domu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
6.7.18 05:53

Nic nedělat..oznámit,že jedete domu a návštěva možná bude až se nebudeš muset koukat na každodenní ožralou scénu. 8o
Jeď domu a neřešto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
6.7.18 06:26

Pokud dělají bordel po 22hodině a ruší tím i sousedy, 22:01 bych volala na policajty, že ruší noční klid. Můžeš být klidně anonymní oznamovatel.
Kdyby řídil někdo z nich opilý ať je to rodina nebo není volala bych taky. Nikdy nevíš koho kde smete a koho udělá nešťastným :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85358
6.7.18 07:28

Nejezdit tam, alkoholici, bez chlastu nevydrzi a malej to videt nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
6.7.18 07:43

A otcovi jste to rekli? Proste si s nim za strizlivyho stavu sednout a rict to, ze se to fakt nehodi. Ze prijedete na navstevu a tohle se tu deje. Jestli by teda nebylo.mozne pres dobu, co tam jste tyhle dychanky neprovozovat?
A ja bych klidne volala policajty, po 22h a i kdybych videla ozralu v aute. Ohrozuje i ostatni, az nekoho srazi, tak uz bude pozde. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1957
6.7.18 08:40

Hele je to nebezpečný pro dítě. Nikdy nevíš, co nějakému ozralovi přeleti přes nos, rozhodne bych ho takovému vlivu nevystavovala. Takže bych rekla dědovi, ze pokud chce malého vidět, tak bez kamarádicku. Možná bych mu i nabídka, ze ho klidně odvezu za někým jiným z te jejich partičky, ale ze pokud se v době vaši přítomnosti budou scházet tam, tak s malým jezdit nebudete a on vnoucka neuvidí. Kdyby s nim nebyla řec, klidně bych vytáhla tu půlku baráku a ze minimalne neni možné, aby se individua pohybovala po domě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
6.7.18 08:47

Sebrala bych se a jela domů. Otci bych mezi dvermi slušně řekla, že vidím, že má návštěvu, a že nám měl říct, že máme už jet. Chytremu by to došlo. Je to manželův táta, sama bych s ním neřešila nic, jen bych upozornila manžela, že ma celkem problém s alkoholem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.18 02:17

no nejezdit tam nejde… přítel vlastní polovinu baráku…bral si na to pujčky atd

nemáme kam jinam jezdit…

není s nima řeč, vůbec prostě… přítel to ví a řekne mě že ho to taky štve ale že s tím nic neudělám…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová