Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otázka je jasná. Pište i anonymně. Já taky anonymně, protože by mi někdo napsal, že nemá rád mě
Prostě čí názory v diskuzích vás občas nakrknou? ![]()
Já taky anonymy. Pletou se mi mezi sebou a bývají většinou uražení, když se diskuze nehýbe tím směrem, kterým by chtěly.
Mně tu nikdo vyloženě nevadí. Nelezu do diskuzí snažilek, protože prostě nejsem lovec duchů a ovulační testy, měření bazální teploty a podobné jde mimo mě. Pak je tu pár drsňaček, které mě baví, jindy naštvou pro nedostatek empatie u některých příspěvků. Ale vyloženě mne tu neirituje nikdo. No, když jseš anonymní, kdo s.ere tebe?
Mi tady nevadí nikdo z holek, zrušila bych tady „chlapy“ ti mi tu vyloženě vadí
@Doe_Jane píše:
Mi tady nevadí nikdo z holek, zrušila bych tady „chlapy“ ti mi tu vyloženě vadí
Nebo by aspoň mohli admini chlapy nějak jinak nazývat. Aspoň bylo poznat hned, jestli je to chlap.
@Russet píše:
Nebo by aspoň mohli admini chlapy nějak jinak nazývat. Aspoň bylo poznat hned, jestli je to chlap.
Hele, a jak se pozná registrace kterou provedl chlap od té kterou provedla žena? Když se zaregistruji třeba jako „Simona“, kdo pozná, že nejsem žena?
@Prof. Farnsworth píše:
Hele, a jak se pozná registrace kterou provedl chlap od té kterou provedla žena? Když se zaregistruji třeba jako „Simona“, kdo pozná, že nejsem žena?
To už je věc každého no… moc dobře to nechapu co tady muže táhne a proč jim nevadí být kecalky apod. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Všechny
. Můžeš se jmenovat jak chceš, ale myslet budeš pořád jako chlap… ![]()
@Doe_Jane píše:
To už je věc každého no… moc dobře to nechapu co tady muže táhne a proč jim nevadí být kecalky apod.
Tak třeba celá řada mužů tady má děti, v mnoha případech jsou s dětmi sami. Chtějí si popovídat o dětech nebo jen tak maminkama. Jo a pak jsou tady exoti co si fotí nadobíčko a řeší jeho délku, ale ty bych nebral jako úplně typické uživatele fóra.