Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale abych se teda držela přímo tématu diskuze tak nemám ráda Zoidberga a Dojcanis
@Prof. Farnsworth píše:![]()
![]()
Tak že mi tohle řekne holka jsem teda nečekal
Jsem životní realista a cynik… ![]()
@ančapepča píše:
Ale abych se teda držela přímo tématu diskuze tak nemám ráda Zoidberga a Dojcanis
Nekecej
, první odvážlivec
. Zatím se tady kolem zadaného tématu všichni kličkují jak Kalousek v parlamentu ![]()
@růžový achát píše:
Můj manžel by na emimino nešel nikdy. Docela by mne zajímalo jak hoši v realu vypadáte, nedovedu si představit chlapa co leze na ženske forum zkoumat ženskou duši…Příspěvek upraven 06.07.18 v 00:03
jsme zásadně malí, oškliví a máme problém v komunikaci se ženami. A základním předpokladem je samozřejmě zakomplexovanost, panictví a krátký penis. To tu ostatně nejradši řešíme ![]()
@Russet píše:
Nebo by aspoň mohli admini chlapy nějak jinak nazývat. Aspoň bylo poznat hned, jestli je to chlap.
Copak, chlap „zasloužilá kecalka“ se ti nelíbí ?
![]()
@růžový achát píše:
@Prof. Farnsworth - Dekuji za podrobný popis, z toho maleho penisu si nic nedělej, furt lepší než odstátý uši.
Na ty jsem zapomněl. Podle toho se pozná ten krátký penis ![]()
@Janli píše:
Nekecej, první odvážlivec
. Zatím se tady kolem zadaného tématu všichni kličkují jak Kalousek v parlamentu
No právě, furt jsem čekala až to někdo začne a ono furt nic
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
jsme zásadně malí, oškliví a máme problém v komunikaci se ženami. A základním předpokladem je samozřejmě zakomplexovanost, panictví a krátký penis. To tu ostatně nejradši řešíme
Podívej, vzhledem k tomu, že ti 99,9% žen řekne, že na velikosti nezáleží, by bylo načase se na velikost penisu přestat vymlouvat. A když si vezmu, kolik žen chová mopslíky a podobná kapesní štěkátka, usuzuji, že jim imponují i malý a ošklivý. Takže mi z toho vychází, že stačí udělat psí oči a máš vyhráno. No a panictví je pouze dočasná záležitost. No, a je vyřešeno… ![]()
@Sexynohy píše:
Copak, chlap „zasloužilá kecalka“ se ti nelíbí ?![]()
![]()
Moc ne. Ale když to nezměnili už tři roky, co tu asi jsem, tak už nedoufám.
@ančapepča píše:
No právě, furt jsem čekala až to někdo začne a ono furt nic![]()
Musíš počkat až ráno. Až se vzbudí ty nejrovnější a nejspravedlnější
. Teď už je vzhůru jen místní lůza…a nám hned tak něco žíly netrhá.. ![]()
@ančapepča píše:
No právě, furt jsem čekala až to někdo začne a ono furt nic![]()
Občas mě někdo žlučí hne, ale v jiném tématu zas vidím shodu. Tak nemůžu být konkrétní
Nejde o život. Jen se tu tlachá ![]()
@růžový achát píše:
Můj manžel by na emimino nešel nikdy. Docela by mne zajímalo jak hoši v realu vypadáte, nedovedu si představit chlapa co leze na ženske forum zkoumat ženskou duši…Příspěvek upraven 06.07.18 v 00:03
V pohodě. Prostě ve všech ohledech lepší než Tvůj manžel. Tak to je ![]()
@Janli píše:
Musíš počkat až ráno. Až se vzbudí ty nejrovnější a nejspravedlnější. Teď už je vzhůru jen místní lůza…a nám hned tak něco žíly netrhá..
Tak jdem čekat na ráno
Dobrou noc ![]()
@růžový achát píše:
Adminkám nema cenu cokoliv navrhovat, marně voláme po nápravě k původnímu systemu zobrazování upozorněníAsi jim dal Babiš dovolenou, tak si dovolujou.
Je pravda, že současný systém je takový..... zvláštní. Pravděpodobně ten vývojář, co to kódil mě zrovna svoje dny se vším všudy. To musím uznat ![]()