Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Asi že uvede, že je muž a udělají mu pak jméno Keliš nebo Mluvilek
Tak zcela ve stylu:
Muži? fůůůj by to šlo pojmout jako „nýmand, podpantoflák, neodporovač“ a tak. Můžete na toho thema uspořádat anketu ![]()
@Russet píše:
Já bych se smála, kdyby pak dosáhl označení Ukecaný dědek
Náhodou, třeba označení „mrzutý dědek“, to bych olízl všech deset ![]()
@Chauvinist píše:
Tak zcela ve stylu:
Muži? fůůůj by to šlo pojmout jako „nýmand, podpantoflák, neodporovač“ a tak. Můžete na toho thema uspořádat anketu
No a ty bys byl Extra tříďák.
@Chauvinist píše:
Náhodou, třeba označení „mrzutý dědek“, to bych olízl všech deset
S tou fotkou určitě.
@Mango_Lassi píše:
Mně by byla sympatičtější žena, co myslí jako muž
Jednu takovou znám, klíďo dohodím. Stopro je volná, páč ji žádnej chlap nechce. Čím to asi bude????
@růžový achát píše:
@Chauvinist Další level by byl mrzutý plesnivý
Nebo Ten s pleší (jak se drbe pořád na hlavě a u toho přemýšlí, co přínosného by emiminu sdělil).
Příspěvek upraven 05.07.18 v 23:30
@Celina píše:
Vadí mi anonymové. A infantilni výrazy těhu, manža, ovulka, tulení apod
A jak se řekne „tulení“ neinfantilně?
@Janli píše:
Jednu takovou znám, klíďo dohodím. Stopro je volná, páč ji žádnej chlap nechce. Čím to asi bude????
Tak tohle chlapi rádi nemají. Připadá mi, že jsou takové ženy občas chytřejší a mají nad nima vrch. Chlapi se jich bojí.
@rokris píše:
Tak tohle chlapi rádi nemají. Připadá mi, že jsou takové ženy občas chytřejší a mají nad nima vrch. Chlapi se jich bojí.
Musíš dobře hledat
@růžový achát píše:
@Russet Drbu se na hlavě a přemýšlím kterej to je?
Asi Salamio
@Detsa píše:
Muchlání, lísání, sdílení teplaKdyž nemám rád sebe, počítá se to jako odpověď ?
Ty seš celkem v pohodě…
@rokris píše:
Nic proti nikomu, ale já osobně mám rád ženy, které se chovají jako ženy, oblékají jako ženy a myslí jako ženy. Ať se každý obléká, chová a myslí jak chce, ale já jsem prostě na ženy.
@Mango_Lassi píše:
Musíš dobře hledat
Tak dobře hledat se musí v každém případě.
@Prof. Farnsworth píše:
Nic proti nikomu, ale já osobně mám rád ženy, které se chovají jako ženy, oblékají jako ženy a myslí jako ženy. Ať se každý obléká, chová a myslí jak chce, ale já jsem prostě na ženy.
Jseš houno Farnsworth