Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, poradíte, po vybourani mi zbyly dvoje zarubne z panelakoveho bytu. Chci je prodat, ale netusim, jaké udat rozměry nebo jak je popsat do inzeratu. Já jsem prostě na tyhle věci trdlo ![]()
Tak jo, snad se mi to podari. Jedny jsou z
pokoje, tam byly takové ty klasické se sklem nahore, ale ty druhé asi budou o neco větší.
Ahoj potřebovala bych radu. Mám tmavá železná futra a chtěla bych si dát světle dveře nejlépe dub bělený nebo něco takového. Ale nevím, jestli se to bude k těm tmavým futrům hodit.Na nové obložky zatím nemám finance, ty přijdou na řadu časem. Nemáte někdo podobný problém? Děkuji
Taky nám chyběly finance - přetřeli jsme dveře i futra nabídli a hotovo. Až budu měnit dveře, půjdu i do obložek.
NO, světlé dveře tam máte ted taky i k těm tmavym futrum.Taky bych pockala i na zarubne, at mate stejny odstin…a co podlaha? Tu mate jakou?
Podlahu mám starší šedé lino v chodbě a v obývavacim pokoji a druhém pokoji koberce. To chci časem taky měnit za nějaké PVC, ale bohužel musím postupně.
@Anonymní píše:
NO, světlé dveře tam máte ted taky i k těm tmavym futrum.Taky bych pockala i na zarubne, at mate stejny odstin…a co podlaha? Tu mate jakou?
Proč anonymně?