Chtěli byste v ČR prohibici?

140
7.7.18 21:57

Chteli byste v CR prohibici?

Bavili jsme se s pritelem, kteremu vadi i jedna kapka alkoholu rocne a nejspis se kvuli tomu rozejdem :? ze podle nej by s prohibici spoustu lidi souhlasilo, coz ja si moc nemyslim. Kdyby se to skutecne hlidalo a v obchodech a hospodach nebylo mozne koupit alkohol, byli byste pro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
850
7.7.18 21:58

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova

@Tamara27 blbost

• Citovat
  • Upravit
35772

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
7.7.18 21:59

Určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.7.18 22:01

ne, to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131

Jako osobně bych se bez alkoholu obešla, ale zas když to vezmu kolik lidí na tom staví svoji živnost, kolik lidí by rázem bylo bez práce a bez příjmu tak musím říct že bych s tím nesouhlasila. Nehledě že zakázané ovoce chutná nejlépe takže by se lidi zacli pokoušet o domácí výroby a nechtěla bych vidět těch nehod a nezdařených pokusů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712

Ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
7.7.18 22:02
@Tamara27 píše:
Bavili jsme se s pritelem, kteremu vadi i jedna kapka alkoholu rocne a nejspis se kvuli tomu rozejdem :? ze podle nej by s prohibici spoustu lidi souhlasilo, coz ja si moc nemyslim. Kdyby se to skutecne hlidalo a v obchodech a hospodach nebylo mozne koupit alkohol, byli byste pro?

Byla bych proto, aby se alkohol neprodával doslova na každém kroku. Nelíbí se mi, že u nás je klidně vystavený vedle cukrovinek pro děti. To mi přijde nevhodný.

• Citovat
  • Upravit
53518
7.7.18 22:03
@Tamara27 píše:
Bavili jsme se s pritelem, kteremu vadi i jedna kapka alkoholu rocne a nejspis se kvuli tomu rozejdem :? ze podle nej by s prohibici spoustu lidi souhlasilo, coz ja si moc nemyslim. Kdyby se to skutecne hlidalo a v obchodech a hospodach nebylo mozne koupit alkohol, byli byste pro?

Striktní zákaz alkoholu je blbost. Sama moc nepiju, ale tvůj přítel abstinent by mě asi vadil. To je z rodiny alkoholiků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.7.18 22:03

Ne

Navíc, jak proběhla prohibice v USA? Chlastalo se stejně, jen méně kvalitní chlast. Zvýšila se kriminalita a podstatně vzrostl vliv mafie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.7.18 22:05
@rokris píše:
Byla bych proto, aby se alkohol neprodával doslova na každém kroku. Nelíbí se mi, že u nás je klidně vystavený vedle cukrovinek pro děti. To mi přijde nevhodný.

Mně přijde i hrozný ten dlouhatánský regál se sladkostmi. U nás v COOPu mají víno hned naproti čokoládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598

@Tamara27 Ano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
@Russet píše:
Striktní zákaz alkoholu je blbost. Sama moc nepiju, ale tvůj přítel abstinent by mě asi vadil. To je z rodiny alkoholiků?

Ma matku alkoholicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
7.7.18 22:07

Téměř nepiju, ale prohibici bych fakt nechtěla. A nemám ráda lidi, kteří kvůli svým osobním preferencím by něco zakázali i ostatním, kteří s tím problém nemají.
Což takhle zákaz aut, líbil by se příteli? :P Ono totiž by se dalo zakázat spousta věcí, které v konečném důsledku nějak škodí lidem… Každý máme na výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová