Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak začni něco dělat. Svaly mají menší objem a jsou těžší. Když se budeš valet na gauci tak budeš rozkydla i s 65. Pokud segra cvici tak bude i s 75 vypadat mnohem lip
a další vec je jestli to nemáš porouchane v hlave a vůbec nevypadas tak blbě jak si myslis
Tak na sobě zamakej a uvidíš no. Nikdy se ale s nikým neporovnávej, každý má jinou stavbu těla.
asi ma jinku stavbu tela, tak mas motivaci vic cvic, mene a vyvazene jez
To je krásný příklad toho, že když dva váží stejně, nevypadá to stejně
Prostě každý jsme jiný, i sourozenci, každý má jinou stavbu těla a jiná místa, kde se tuk hromadí, podle toho to vypadá. Nauč se mít se ráda, a pokud ti něco vadí na sobě, mákni na sobě. Neporovnávej se s okolím ![]()
Pokud se bavime jen o vizualni strance, tak jak mas plnejsi tvář, tak vzdycky budes vypadat „tlustsi“. A jinak treba velikost obleceni nosite jakou?
Příspěvek upraven 06.05.24 v 13:49
Protože má víc svalu než ty, ty jsou těžké. Proto se nemá koukat na váhu, ale centimetry, jinak vypadá postava co má 70kg ve svalech a postava co má 70kg v tuku ![]()
No, mezi námi, při této výšce mám o 10 kg méně než ty a ještě se snažím pár zhubnout. Takže, ptáš se, co s tím - hlídat si stravu a hýbat se. Svaly jsou jedna věc, ale 20 kg nadváhy už to úplně neřeší. ![]()
Hrozně moc dělá kulatý obličej a velká prsa. To i člověk s normální váhou nikdy hubeně vypadat nebude. A další zlo je široká pánev. Jak já bych si přála mít 180 cm, úzké boky a chlapeckou postavu…
Na váhu nekoukej. Já nikomu neříkám kolik vážím. Ptala se mě jedna kolegyně kolik vážím a já na ní koukala jako proč bych to říkala a a ona, že ji to zajímá, že mi taky řekne, že váží 68 kg. Tím jsem věděla, že jí to neřeknu. Mám víc a ona je fakt silná oproti mně.
Mám dvě malé dcery školkové, měří a váží skoro stejně, ale ta mladší má takovou robustní postavu, mohutnou kostru, širší pánev, a ikdyž je hubená, vedle sestry vypadá taková zavalitější, robustnější. Každý je jiný. Nauč se pracovat s tím, co máš, něco jde změnit stravou s cvičením, něco ti bylo dámo do vínku a s tím by ses měla naučit žít.
Protože má svaly.
A třeba jinou stavbu těla.
Mám 160 cm a v 55 kg jsem byla podvyživenec. V 60 pavouk, v 65 pěkný tvary. Dneska mám už pár let navíc a mám něco přes 70 a chci to stáhnout na 69, což půjde, když dám dolů špek.
Nevím proč, každý mi vždycky tipoval méně než skutečně vážím, i doktor kecal něco o obezitě, když na mě ale kouknul, trochu se zarazil.
Asi je ve mě těžká duše.
Ne, já mám prostě ženské tvary a hlavně široká ramena, taková postava policajtky ve formě.
Nedá se to. Chtěla jsem hubnout, ale narostly mi cvičením svaly.
Tak už twiggina nikdy nebudu no, ale mým cílem je udržet si perfektní tvar zadku, nohou a aby mi nevisely paže. A v pase, žejo… to už je po čtyřicítce problém, pekáč buchet už neudělám.
A někdo je jak tučňák a váží méně než já, taky to nechápu, jestli je pravda pověra o těžkých kostech, kdoví…
Zřejmě má sestra víc svalu, proto postava vypadá jinak. Každopádně máte obe nadvahu a možná ani nejsi objektivní k tomu jak vypadáte. Moc se mi nechce věřit, ze sestra není širší než delší…
Příspěvek upraven 06.05.24 v 14:49
Jedna mate BMI pres 25, druha pres 30.
Ja aktualne 2 kg pribrala, mam 153 cm a 51 kg a uz tak se necitim dobre
.
Ahoj, mám takový problém a nevím co s tím vážím 62kg a měřím 155cm… moje starší sestra má 75kg a měří stejně jak já, a jak je mozne ze ona vypadá o dost hubenejsi než já… já proste vypadam jak kdybych měla přes 70kg..
ona jen o dost větší prsa je malá a váží víc.. a já mám tlustejsi nohy, tlustší břicho, větší boky, tlustejsi tvář, proste já jsem všude taková víc plnější… tak se chci zeptat jak je tohle vůbec mozne? Já jsem jako spokojena s moji postavou.. ale jen mi nejde do hlavy proč ona vypadá o dost hubenější jak kdyby vážila 57kg.