Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Myslím si, že rodině je po tom absolutně hou..o. Je přece tvá věc, jakou terapii zvolíš. Kdyby denně jedno lízátko ti pomohlo. No a? Nic netajit. Stát si za svým názorem. Nikoho se nebát. Pokud pomáhá panenka. Tak máš panenku. Nevidím žádný problém.
@Anonymní píše: Více
Zajímavé, podobný titulek k clanku jsem dnes už viděla, ale nerozklikla ![]()
@Elishka1 píše: Více
Nebylo to toto? https://www.flowee.cz/…ika-katerina
@Elishka1 píše: Více
Já to dnes četla.
Zakladatelko, to je mi ale náhodička
. Málo diskuzí pod článkem?
Uprimnou soustrast ![]()
dostala jsi radne nalozeno, byt ma sestra napr. nedovolila bych si ani pipnout jak bych se o tebe bala, mozna bych se opatrne zeptala jestli to potrebujes jestli to pomaha, kdyz bys rekla ano tak tim by bylo vyreseno…
co jsem ja (dosad sve blizke) abych vedela co potrebujes?
ale jestli to zvladnes, tak jim to zkus vysvetlit, rict jim co zrovna potrebujes, oni nevi
Vy myslite ze to je troll? ja to nepoznam… ale pro nekoho ty panenky vyrabi…
A před nedávnem tu bylo to stejné téma. Někdo dělá reklamu na ty panenky.
Jestli jsi autorka toho článku, tak chovat se ke kusu silikonu (nebo gumy nebo z čeho to je vyrobené) jako k živému dítěti v pořádku není. ![]()
Tvl jestli myslíte, že je troll nereagujte, nebo jí dejte pokoj, rozumbradové…
Pokud to někomu pomůže, tak zase proč ne. Nikomu to neubližuje. Kdyby to pomohlo ženě která přišla o dítě, tak lepší než kdyby se hroutila, začala pít, zneužívat léky. Nikoho takového neznám, u nikoho jsem to neviděla, ale určitě bych to nikomu nevymlouvala.
O tomhle by snad nikdo netrolil, ne?
Upřímnou soustrast, nezazila jsem, ale kdybys byla moje rodina, mohla bys mít 3 panenky a nehodnotil bych to. Zajímalo by mě co ti pomáhá a snažila se tě podporovat jak jen bys potřebovala ![]()
Je mi líto, že to něco tak hrozného potkalo.
Pokud někdo někdy troli tímto tématem, nechávám ho karmě.
Aby si dospělá ženská pořídila panenku místo dítěte, to je fakt diagnóza. Na úrovni Adély Pulcový.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den, prosím anonym. Nechci se tu nějak vypisovat takže jen ve zkratce. S přítelem jsme se po třech letech vztahu rozhodli založit rodinu. Dlouho jsem nemohla otěhotnět ale nakonec se to povedlo takže jsme byli oba nadšeni..když se ale blížil porod nastaly problémy. Zjistilo se že miminku špatně buší srdíčko a že je na tom dost špatně (nikdo nevěděl proč se na to nepřišlo dříve, prý nikde nic nikdo neviděl a srdíčko fungovalo tak jak mělo), i když byla malá šance, všichni jsme doufali. Po porodu a 45 min. resuscitace jsme bohužel o maličkou přišli. Bylo to šílený, potom se se mnou rozešel přítel a můj život byl v troskách. Začala jsem chodit k psycholožce která mi navrhla pár terapií a jedna mi začala alespoň trochu pomáhat. Pořídila jsem si reborn miminko které mi připomíná malou
. Dřív jsem si říkala že tohle dělají blázni ale teď mi to hrozně pomáhá..ale je tu další problém. Jestli se rodina dozví že jsem si našla tenhle typ terapie, budou si myslet že jsem naprostý blázen.. jenže jsem si nechala i postýlku co měla být pro maličkou a to už moc neutajim.. mám jim to říct nebo ne? Co mám dělat?