Jak to utajit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4340
5.5.24 21:06
@K. Rocánková píše: Více

jj, presne tu myslim, jop zvolila velmi radikalni reseni sveho zalu, hodne ji za to pranyrovali, myslim ze to bylo prave proto ze nebyla ani trochu v poradku, ze byla hodne mimo

• načítám...
148685
5.5.24 21:10
@maminaAJ píše: Více

Aspoň nikoho nepovedla. Jen si dovolila otěhotnět zatímco si okolí myslelo že má truchlit. Co potom takový hokejista Voráček co podváděl těhotnou přítelkyni a nakonec ji opustil když byl jejich synkovi sotva rok. Plekanec odešel od dvou synů. O takovém Vojtkovi ani nemluvím.
Hlavně že si bulvár smlsnul na vdově.

• načítám...
2902
6.5.24 07:31

Vozí ty panenky s sebou i na dovolenou, chovají se k nim jako k dětem. Mě to připadá ujeté, ale co už. Je to každého věc, co a z jakého důvodu dělá. Nedávno jsem byla v muzeu panenek a tam měli vystavené i dvě panenky dělané podle fotek dětí. To se fakt takhle na zakázku vyrábí. Panenky byly teda dokonalé, ale v souvislostech z toho šel dost nepříjemný pocit. Těžko to popsat.

• načítám...
20838
6.5.24 11:41

Dobrý den,

diskuzi pro podezření na trolla zamykám. Založila ji sice uživatelka s historií, žádný nováček, ale občas má dceru, občas syna a mám tedy důvodné podezření, že tato diskuze se na pravdě nezakládá. Děkujeme za nahlášení.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová