Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@K. Rocánková když se tady trolilo o smrti dvou malých dětí, tak tohle je jen o těch panenkach. Navíc už to tu jednou před nedávnem bylo.
@K. Rocánková píše: Více
trollil, už to tu bylo, nejméně dvě diskuse.
@maminaAJ píše: Více
Takova diskuze uz tu byla minimalne dvakrat. ![]()
@Serpentini píše: Více
Co kdyz se takhle nekdo chova k psovi? To je v poradku?
@terien píše: Více
Už se stalo, že žena po takové ztrátě ukradla jiné ženě kočárek s dítětem. To je pořád lepší když to řeší pořízením panenky.
@malákráličice píše: Více
neni, tomu psovi to rozhodne ublizuje… ale co se tyka kusu plastu tam je to sumak…
@mado Fuj, žertovat o něčí smrti a honit tim propagaci svych výrobků to musí být žaludek a taky dobře placeny. Že se nebojí karmy.
@chloe07 píše: Více
Už tu byly diskuze, kde si zakladatelka vymyslela smrt dítěte. Tohle je zvrácené a nechutné.
@Anna766 píše: Více
to nevim, ale stacil mi pribeh te vdovy po tom fotbalistovi, jak si v zalu nabrnkla jineho a mela s nim hned dite, ted psali ze to nedopadlo (chlap byl magor), bylo mi ji lito, kdyby aspon mela po takove tragedii kapku stesti a osud ji poslal do cesty nekoho normalniho (jenze nikdo normalni by do ni tak brzo nesel), ona musela byt uplne mimo chudera
To zase nevím já o co jde.
Měla jsem na mysli takovéhle případy, a že se stávají, bohužel.
https://www.novinky.cz/…itetem-32846
Denisa Šuralová. Tak té mi nejdřív bylo strašně líto, manžel sympaťák, ale pak moje sympatie zmizely. Kdyby muže milovala, nemohla být za pár měsíců těhotná s jiným, rodila do roka od smrti manzela. Někde jsem četla rozhovor s rodiči zemřelého, že nemohou vnuky vůbec vídat, takže pro ně ta ztráta byla o to horší. Takže říkáš že ji to nevyšlo? No moc lidí ji asi nepolituje, ani já ne. Ale věřím, že teď toho lituje a zachovala by se už tenkrát jinak. Muselo to být vážně příšerné. A bulvár ji to další dítě dal pěkně sežrat, úplně se stáhla že soc.siti atd.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat