Domácí lechtání

2
4.5.24 10:48

Domácí lechtání

Ahoj, jaký máte názor na lechtání? Případně kde jste nejvíce lechtivé? Využíváte lechtání nějak v domácnosti? Ať už třeba předehra, nebo hra s dětmi, nebo třeba trestání partnera/partnerky😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1341
4.5.24 11:02

Nesnáším to, nikdy jsem to nikomu nedělala a jako dítě jsem měla pocit bezmoci a ponížení., když mně to někdo dělal. Lehce pošimrat dítě na zádíčkách nebo na patičce, to ano, ale nikdy nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4568
4.5.24 11:30

Mě jako malou lechtal táta. Strašně mě to bavilo a pamatuju si, že jsem i za ním já sama chodila a provokovala ho k tomu. I k dalším různým blbinám.
Dceru sem tam taky zalechtáme, ale naučili jsme ji, že když řekne „dost“, tak přestaneme. Jenže ona za chvilinku přijde, nastavuje se na lechtání a už se směje.
Takže k lechtání nemám nijak negativní vztah a musí se vědět, kdy přestat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
4.5.24 11:48

Myslím si, že to patří k takovému tomu domácímu mazlení, s dětmi nebo s partnerem. Ale určitě to nesmí být příliš dlouho, pro lechtaného nějak trýznivé nebo ponižující. Reagovat na stopku. Totiž i lechtání může být hodně nepříjemné, zvlášť, když je to škodlibé a ta lechtaná osoba s tím nesouhlasí.

• Citovat
  • Upravit
578
4.5.24 12:00

V nejakem chytrem clanku jsem si precetla, ze ten pocit z lechtani je vlastne typ bolesti. A priznejme si, komu je to prijemne kdyz je to pak moc.
Polechtame se na chodidle, na brise, ale musi to mit miru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12904
4.5.24 12:36

Já lechtání nemám ráda, ale k mému údivu ho malá dcera vysloveně vyžaduje, vždycky se jí snažím šetřit a ona na mě „moc lechtat!“ a musím přidat :mrgreen:

Ale periodicky se zastavím a ptám se, jestli chce ještě :D

Konsent je podle mě fakt důležitý u všech těhle „mučících“ her ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
4.5.24 13:09

Nenávidim. Vždycky mě to rozbrečelo. A teď reaguju na jakýkoli náznak nebo nechtěně lechtivý dotek neuměřeně. Mám v hlavě blok jak prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
4.5.24 13:18
@Gromanor píše: Více

Zas úchyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
4.5.24 13:57

@Gromanor A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12369
4.5.24 16:07

Já moc ne, mám strach, že mi povolí sběrače. Rád lechtám, však nemám rád, když někdo lechtá mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17159
4.5.24 17:03

Takové lehčí polechtáníčko je úplně v pohodě, teda dokud se to zase nepřežene a dotyčný se z toho nepočůrá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5294
4.5.24 20:23

Nesnasim lechtani jakehokoliv druhu. Budi to ve mne pocit bezmoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17159
4.5.24 22:23

Já třeba vůbec nedávám, když mě chce někdo pohladit pod bradou až ke krku, tak jak to mají „čtyřnohé kočičky“ rády a ještě zvedají hlavu nahoru a vrní u toho blahem. :lol:
Ale možná to bude tím, že nejsem ta pravá kočka, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
4.5.24 22:37

Já to neznám, nejsem vůbec nikde lechtivá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
4.5.24 22:47

Tak bacha, já mám širším pribuzenstvu příběh kdy se děti vrátily domu bez brášky. A bylo to vysvětleno následovně " já ho lechtal, on se chechtal a teď tam na pařízku spí"… Ten kluk pristě dostal nějakej záchvat a umřel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová