Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alušáček píše: Více
No divné je, že je také malá a při 155 cm není 75 úplně málo. Mám o 13 cm více a dost svalové hmoty, i tak nejsem teda hubená. Mám kila navíc, břicho.
@SaxaL píše: Více
Ja mám 173 cm a nejlíp vypadám když má 64 kg. Ale bohužel vypadá to dobře jen od břicha po kolena, jinak vypadám pohuble. Mám flouhe nohy, ruky a krk, kostru drobnější. Teď mám 66-67 kilo a to mi přijde akorát.
Kamarádka se stejnou výškou má o 8 kg více a je stihla, má mohutnější kostru
@Hobitka píše: Více
Já zase byla při této váze na podobnou výšku brana jako normal.
@Alexandria Nixia Ja normalni jsem, ale lepe se citim 48-49 kg. Jen by to aktualne bylo moc velke sebezapreni, kdyz vlastne ani nadvahu nemam. Ale vim, ze jsem k tomu domlsala ze stresu
.
@Hobitka píše: Více
Já zase ze stresu zůstávám mlsáním na 90kg ![]()
@Cizinka 999 píše: Více
Mám taky 173cm. Teď vážím 68kg a je to dost. Pořád jsem štíhlá, ale už cítím počínající pneumatiku na břiše. Pro mě ideál 64kg, jen mi to nejde zhubnout. Jsem dost sportovní typ, asi mám docela dost osvalenou kostru. A jak přiberu, jde to do břicha
.
A je pravda, že to je dost o tvaru obličeje, já mám podlouhlý, a proto se zdám ostatním hubená a kdyz přiberu i treba 8kilo, nevšimnou si, protože obličej mám pořád úzký.
@Tillia píše: Více
Tak já mam jem trošku břicho, ale jelikož mi jde na 50 tak hubnout nechci, neboť se to hned vidí ve tváři. Ještě před deseti lety by mě to štvalo, teď jsem v pohodě. Radši hezky gsicht než břicho ![]()