Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@teroonka zkusim přidat i sem. Je to hrozne blba kvalita. V reálu je vidět daleko víc
5-7dpo se teprve embryo uhnizdi. Takze ne, nemuzes mit carku, jestli si ses tema dpo jista. Uplne nejdriv s hodne hodne velkym stestim 8 dpo vecer, 9dpo.
@Dahlia0409 v reálu je to vidět. A vim ze je brzo. Ja se jen ptám zda to někdo mel stejne a bylo z toho těhotenství. Emimino tu kvalitu fotek kazí
@DandátkoP ovulaci si jista jsem. Me to přišlo divny. Nepřikládám tomu velkou váhu. Jen mě zajímala zkušenost
@Anonymní píše: Více
Na 2000048484% nikdo nemel 6dpo ducha, to proste nejde. Navic mas mama test, ma hodne barviva, tam ty carky proste obcas prosvitaj vsem.
@DandátkoP jo to ja vim ze dělají často falešný duchy. Proto tomu nepřikládám moc velkou váhu
Tak fakt musis vydrzet. Bude to jen testem. To embryo kdyz bude hodne rychly, tak se ten 5. den uhnizdi, pak to trva, nez je hcg prukazny v krvi a pak minimalne dalsich 24 hodin, nez je prukany v moci. Ja jsem po ivf, presne vim vlozeni, stari embrya, 9dpo jsem neco vykoukala, 8dpo nikdy. 8dpo mas podle me carku jen holky, co ovulaci “tipujou”.
Když to víš, tak proč to teda řešíš? Víš, že je brzy a že dělají falešné duchy ![]()
Ja mela a byl to falesny duch. Videt doopravdick duch byl od 10dpo a nejjistejsi 12dpo. Ale taky mam za sebou nekolik biochemickych tehotenstvi, takze dokud neni potvrzeno ultrazvukem, nebrala bych to jeste moc vazne. Z vlastni zkusennosti, bohuzel
Ahoj, vím ze je brzo, ale nedalo mi to. 5dpo me hrozne píchlo na pravé straně podbřišku. 6dpo dopo dělám ovulacni test. Nebyl pozitivní, ale čárka byla dost silná, třeba bude sílit. Ale nedalo mi, protoze me cely den hrozne boli prsa. Odpoledne jsem si udelala těhotenský test a tam byl duch. Vim ze se testovat brzo nema, ale testovala jsem. Ptam se, zda to mel někdo podobne a bylo z toho těhotenství