6měsíční nechce pít

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
565
11.1.13 17:17

6m nechce pít

Ahoj, můl půlroční chlapeček nechce pít. Má určitě přes 8 kilo. Takže by měl vypít něco mezi 900 a 1000 ml za den. Ale vypije 2× denně UM - celkem 400ml. 1× denně kaše 150ml. Ovocná přesnídávka a masozelenina. Tam bude taky kolem decky. Takže sečteno podtrženo přijme pouhých 650ml. Což je hodně málo. Zkoušela jsem vodu, čaj i instantní čaj od Hippu, což je v podstatě jen slisovaný cukr. A nic. Jednou jsem do něj dostala 10 ml a to bylo tím, že brečel a spletl si lahev s dudlíkem. Jinak ani nepolkne. Tak se chci zeptat - vypily vám děti rovnou alespoň 20, 30 ml? A na co se vám chytly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2691
11.1.13 17:27

Malej je teda kojenej, ale čaje po příkrmu najednou vypije fakt málo, spíš mi učící hrneček z DMka žužlá :mrgreen: já myslím, že tvůj chlapeček žízní netrpí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
11.1.13 17:28

A kolik máš počůraných plín?? Mě to nepříjde až tak málo, navíc je zima, příjem vody je mnohem nižší, vidím to i na sobě že nemám potřebu pít.
Mě se syn rozpil až kolem roka a půl, spíš víc, do té doby taky nechtěl skoro pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
11.1.13 17:29

Čůrat čůrá, ale už to není, co to bývalo (jako když byl jen na UM).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oukidouki
11.1.13 17:31

Malá má 9,5 měsíce - kojená, teprve nedávno mi vzala jednu flašku a teprve posledních pár dní vypije tak cca 50 ml čaje…kojím pořád tak cca 5 krát za 24 hod, ale často si jen cucne, není to klasické kojení jako dřív…

• Citovat
  • Upravit
2374
11.1.13 17:37

Však nemusí být jak průtokáč, naopak, pak se tělo zbavuje potřebných látek zbytečně. Pokud moč není nějak hodně koncentrovaná, páchnoucí nebo žlutá, tak bych to neřešila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.1.13 17:47

Nechytne se ti na ovocne stavy? Mne pil dlouze jen to, redila jsem mu je 3:1 a vypil i 400 ml denne a vodu ani v krizi. To stejne s vyvarem z ovoce, kdyz delam domaci presnidavku, to mu taky moc chutna. Pripadne 100% jablecna stava.

• Citovat
  • Upravit
310
11.1.13 18:04

Já myslim, že to není až takk málo, nejsou horka a navíc jestli mu nerostou zoubky…naše malá když se jí řezali první tak moc nechtěla pít s flašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.1.13 18:33

Ahoj, taky bych to nehrotila a urcite nedavala slazene piti jen aby neco pil. Takto male deti jedi a pijou kolik potrebuji, urcite se nebude dobrovolne trapit hladem nebo zizni. Pokud by mel zizen, pil by z jakehokoliv hrnecku nebo savicky.
Starsi dcera mi taky az do 9 mesicu nepila, pak ze dne na den zacala (obyc. vodu). Nabizela jsem, ale nenutila (ono se to ani neda, vyplivou to :twisted: ). Takze nabizej, klidne vodu nebo neslazeny caj, mozna je lepsi „tekouci“ hrnecek, ze ktereho to tece snaz. Mam 8 mes. dceru, jidelnicek podobny jako u vas, pres den k tomu cucne dokupy tak 50 ml vody, obcas vic, obcas min. Neboj, casem to pujde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
11.1.13 21:40

Ahoj, malýmu je 6,5 mesice a piti odmital jakekoliv od zacatku prikrmu( od 5,5 mesice), az pred par dny, ze dne na den mi zacal pit (fenyklovy caj). Zaclo to po tom, co jsem mu behem jidla zkousela davat napit.Uz basti i kousky v jidle a po par lzickach mu nabizim piti a najednou si da. Po jidle jeste dostane kukuricnou krupku a to mi taky hezky zapiji. Asi to potrebuje splachnout ;)
Takze ted mi pres den vypije i 50- 100ml :potlesk: :lol: a to mame zakladatelko uplne stejny jidelnicek i vahu mimca :D
jo a cajik mu vzdycky pred pitim ohrivam, jinak mi to pit nechce :roll:
jednou pit zacne uvidis ;) jen mu casto nabizej, ale nenut (jak uz tu psaly holky) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí