Dítě a psí granule
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
dítě a psí granule
Ahojky holky, potřebovala bych prosím poradit jak odnaučit dítě jíst psí grnule?? malýmu je rok a půl a pořád krade psovi z misky granule a s prominutím je žere a nepomáhá ajni vysvětlování ajni když dostane přez zadek. Už nějak nevím co s tím tak bych potřebovala poradit dřív než se z toho zblázním nebo zabím dítko
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nejjednodušší mi přijde naučit psa, aby nenechával zbytky
Nebo dát misku někam, kam se dítě nedostane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a co je něčím vylepšit?? Jako mírně „opepřit“ - to samozřejmě ne, ale něco v tom stylu. Nxebo je dát prostě pryč..
Příspěvek upraven 10.01.13 v 13:44
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co naucit psa se nazrat a nenechavat mu volny pristup k misce?? Nasi psi se nazerou behem dvou minut a tohle jsem nikdy nemusela resit…pokud pominu svoje tehotensky chute a kradeni granuli pro svuj vlastni ucel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když byly holky malý tak jsme psovi enchávali žrádlo jen an noc. jinak granule ji neublíží
u nás to bylo jediný co holkám ulevilo když jim lezly stoličky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Granule jsou z dosahu dítěte a je klid. Jestli tohle není možný tak on z toho časem vyroste a přestane je jíst. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarushka pes by měl dostat zkrátka porci, tu sežrat a hotovo. Vyřešil by se tím problém s pojídáním granulí a zároveň je to trochu i krok k větší autoritě u psa.
jinak psí granule prý bývají společně s oříšky jeden z nejčastějších předmětů, kterým se může udusit dítě do 3let, takže bych to pořešila asi hodně rychle, z malých tvrdých předmětů mám fakt strach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Váš pes neumí správně jíst…psovi se má nechat miska max. 15 minut a pak sebrat, i kdyby nedojedl. Za pár dní mu to dojde a sní všechno, pokud mu toho tedy nedáváte moc. Nenechávejte mu misku celý den ale jen v čase krmení na těch 15 minut a pak ji schovejte někam, kam nemůže a dejte mu ji zase v čase dalšího krmení. A zabavit na 15 minut dítě, než se pes nají už snad nebude problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás to přešlo samo. Ale granule nebyly běžně v dosahu, jen když se malá dostala do chodby. Na tvém místě bych granule, co pes nesežere, schovala a dala mu je zas v učený čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pes by neměl nechávat v misce granule, náš to dělal, když jedl dvakrát denně, veterinář poradil dávat jen jednou a zbytek vyhodit, takže problém je spíš v tom, že v misce vůbec zůstávají granule. ![]()
Náš pes je najezený za pět minut, to se dá v pohodě uhlídat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dát z dosahu dítěte, co pes nedožere schovat
jinak nevím, u nás je to taky oblíbená pochoutka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlépe dát misku z dosahu… psovi dát jen nějaký čas na krmení a co nesežere tak dát pryč, brzy se naučí sežrat vše ![]()
- Citovat
- Upravit
Moc děkuji za rady. U nás je problém že je pes v chodbě kde máme kamna a musí tam být otevřeno aby se to zde vytopilo. A s tím krmením jen na 15 min. to asi nepůjde z toho důvodu že náš štěňák jí třebas aj hodinu s přestávkama a když mu to seberu tak příště sní opět za 15 min prd. Nejhorší na tom je že pak nepřibírá jak má a nevím zda-li je tak hlopej ale nedojde mu že se má najíst když má hlad hnedka
No ae asi se tím neudusí když s tím boujeme už víc jak týden. Jen mě to štve protože mi to příjde dost nechutný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak náš chlapeček je to samé. No vlastně je to horší. Každej drobek co najde ma v puse neustale zanim lítam. Holt mame jedlíky. Starši byl to same a zustalo mu to asi do 3 let.Ne že by jedl pořad granule, ale na písku to byl děs Klidně si nabral hrst a dal si ji do pusi.Pak začal řvát a museli jsme to z něho dolovat.Co nadělaš. Musíš hlídat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarushka pokud je to ještě štěně (jak staré?), tak mu dávej krmení častěji za den, třeba 4× ale dodržuj těch 15 minut. Ono se ti to může zdát drastické ale ty ho hlady netrápíš, to je jeho problém, že se s tím tak loudá. Věř mi, že bude stačit pár dní a on to pochopí. Já tohle odnaučovala našeho psa, byl mu asi rok a pořádně nejedl 3 dny ale pak mu to docvaklo a od té doby není problém. Ty jsi pán a ty tomu šéfuješ, tímhle si i vylepšíš autoritu. Neboj, on hlady neumře, za pár dní to pochopí a bude po problému ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit