Ředit pyré s vodou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3351
7.1.13 17:56

ředit pyré s vodou

Ahoj maminky, mam problém, začli jsme davat pyré, ale jak krmíme lzickou-neumime to, tak se mimi nalokaji vzduchu a pak hrozne placou ze je bolí brísko, muzu tedy kupované pyré redit s kojeneckou vodou a dát do lahve se savickou?? nez zacnou sedet aby samy mohly krkat a ja je hodinu nenosila(mam dvojcata) dekuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
7.1.13 17:59
@Kátísek píše:
Ahoj maminky, mam problém, začli jsme davat pyré, ale jak krmíme lzickou-neumime to, tak se mimi nalokaji vzduchu a pak hrozne placou ze je bolí brísko, muzu tedy kupované pyré redit s kojeneckou vodou a dát do lahve se savickou?? nez zacnou sedet aby samy mohly krkat a ja je hodinu nenosila(mam dvojcata) dekuju za rady :)

no šlo by to, akorát pak bude problém, jestli je azs na tu lžieku naučíš to je ta otázka :?:,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
7.1.13 17:59
@Kátísek píše:
Ahoj maminky, mam problém, začli jsme davat pyré, ale jak krmíme lzickou-neumime to, tak se mimi nalokaji vzduchu a pak hrozne placou ze je bolí brísko, muzu tedy kupované pyré redit s kojeneckou vodou a dát do lahve se savickou?? nez zacnou sedet aby samy mohly krkat a ja je hodinu nenosila(mam dvojcata) dekuju za rady :)

nebo jim ten příkrm dej až o měsíc déle, taky by se nemuselo nic stát nebo myslíte holky, že se něco stane??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
7.1.13 18:17

Ahoj já jsem dávala tomu svému přesnídávku normálně s převaženou vodou a nebyl vůbec žádný problém s tim aby se naučil jíst žičkou. jde jen o přístup maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
7.1.13 18:27

Podle metříku nemají ještě ani půl roku, tak bych klidně počkala. Dcera byla na UM a začali jsme až v půl roce. Nebo na jídlo posadila do polosedu. Já dávala do polohovací jídelní židle a byl to o trochu větší sklon než ve vajíčku. Vím, že se všude říká, že se posazovat nemá, ale nic se nemá přehánět a přece je nebudeš krmit v leže. Takhle mi to schválila rehabilitační. Do flašky jsme dávala jen kaši, na lžičce jí nechtěla, i když vše ostatní ze lžičky jedla.
Jinak dřív se dávaly příkrmy do flašky běžně, tak by to asi problém nebyl.
Taky je otázka, jestli je nebolí bříško z toho pyré, je to přecejen změna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
7.1.13 19:53

Tak ja jim davala trosku toho pyre a dobry, az dneska ho meli vic a je to mozny, ale zitra to tedy zkusim s prevarenou vodu z lahvicky a uvidime :)
ale dekuju moc- nebyla jsem si jista zda to tak muzu udelat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí