Starbucks - ceník, stravenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Starbucks - ceník, stravenky
Ahoj,
prosím nevíte někdo zda se dá na internetu dohledat ceník Starbucksu? Já hledám a nic
A zda berou sravenky? Asi ne že ![]()
U nás není a zítra jedu do Prahy, a nikdy nemám pořádně čas si prošťudovat jaké kafíčka maj a kolik za ně chtěj ![]()
Děkuju moc za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Cenik ani stravenky nevim…ale ochucena kava stoji cca od 90.. Ja mam nejradeji caramel macchiato..espresso, mliko, pena..dole vanilkova prichut nahore karamelova poleva…:-) dale maji vanilla late, white chocolate mocha…male stoji 95, stredni 105, velke 115…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem měla starbuřty před mateřskou přímo u nosu a stravenky mi brali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kafe za 95
bych se na něj ani… Ale nic proti vaších chutím, já jen hodnotim svoje ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja take nikdy nevím kterou si mám dat, ale vetsinou, kdyz uz jedu do Prahy a jdu tam, tak maji nejake ty jejich kávy v limitované edici (treba Vánoční a tak), takze si vetsinou dávám nějakou z téhle nabídky
A kdyz nemaji, tak si řeknu ze bych chtěla nejake sladke, atd a slečny-paní mi tam udělají a vždy luxusni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nerikam ze je levny…ale na jidle a piti nesetrim…ziju jen jednou…:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A hlavne je uplne vyjimecny a nezapomenutelny. Ja mela sve prvni ve Vidni. Stalo 5euro ale nelituji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Minnnie Nevím, ale miluju ho
, a kuřecí koláč se zeleninou k tomu kafi
, na sladké nejsem. Latté nesladím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisinka04 píše:
Nerikam ze je levny…ale na jidle a piti nesetrim…ziju jen jednou…:-)
tak já taky nešetřím, ale raději mám steak co zabučí když do něj píchnu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Loki01 píše: Ženské tak ty ceny jsou horší nez tady v UK
Tady je to zlodejna pekna, nicmene nejen v kave, ale treba i next hadry pro deti. Vozi mi kamaradka z U. K. a je to fakt rozdil..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Minnnie píše:
Ahoj,prosím nevíte někdo zda se dá na internetu dohledat ceník Starbucksu? Já hledám a nic
Děkuju moc za odpovědiA zda berou sravenky? Asi ne že
U nás není a zítra jedu do Prahy, a nikdy nemám pořádně čas si prošťudovat jaké kafíčka maj a kolik za ně chtěj
Stravenky berou a ja si vzdy davala karamelove latte bez peny (polovicni karamel, jinak je to sladky jako bejk). Ovsem pokud potkas Costu, doporucuju jit tam. Podle me maj kavu i ten karamel daleko lepsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc všem děkuji za odpovědi, jsem netušila že jich bude tolik
Co se týče ceny jak někdo psal že je to drahé, tak já to beru tak, že si ho nekupuju denně, každej holt utrácíme za něco jiného že ![]()
Navíc tedy jestli berou stravky - jůůů to je super zpráva DÍK ![]()
A jak vidím nejsem v téhle „závislosti“ sama tak jsem ráda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit