Starbucks - ceník, stravenky

225
6.1.13 17:32

Starbucks - ceník, stravenky

Ahoj,

prosím nevíte někdo zda se dá na internetu dohledat ceník Starbucksu? Já hledám a nic 8o A zda berou sravenky? Asi ne že :)
U nás není a zítra jedu do Prahy, a nikdy nemám pořádně čas si prošťudovat jaké kafíčka maj a kolik za ně chtěj :mrgreen:

Děkuju moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2401
6.1.13 17:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
6.1.13 17:36

Cenik ani stravenky nevim…ale ochucena kava stoji cca od 90.. Ja mam nejradeji caramel macchiato..espresso, mliko, pena..dole vanilkova prichut nahore karamelova poleva…:-) dale maji vanilla late, white chocolate mocha…male stoji 95, stredni 105, velke 115…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.1.13 17:39

Já jsem měla starbuřty před mateřskou přímo u nosu a stravenky mi brali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
6.1.13 17:41

Kafe za 95 :roll: bych se na něj ani… Ale nic proti vaších chutím, já jen hodnotim svoje :-)

• Citovat
  • Upravit
13794
6.1.13 17:41

Ja take nikdy nevím kterou si mám dat, ale vetsinou, kdyz uz jedu do Prahy a jdu tam, tak maji nejake ty jejich kávy v limitované edici (treba Vánoční a tak), takze si vetsinou dávám nějakou z téhle nabídky :pankac: A kdyz nemaji, tak si řeknu ze bych chtěla nejake sladke, atd a slečny-paní mi tam udělají a vždy luxusni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
6.1.13 17:43

Ženské tak ty ceny jsou horší nez tady v UK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
6.1.13 17:46

Nerikam ze je levny…ale na jidle a piti nesetrim…ziju jen jednou…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
6.1.13 17:51

A hlavne je uplne vyjimecny a nezapomenutelny. Ja mela sve prvni ve Vidni. Stalo 5euro ale nelituji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
6.1.13 17:51

@Minnnie Nevím, ale miluju ho :mrgreen:, a kuřecí koláč se zeleninou k tomu kafi :potlesk:, na sladké nejsem. Latté nesladím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
6.1.13 18:10
@Sisinka04 píše:
Nerikam ze je levny…ale na jidle a piti nesetrim…ziju jen jednou…:-)

tak já taky nešetřím, ale raději mám steak co zabučí když do něj píchnu :-)

• Citovat
  • Upravit
305
6.1.13 19:00
@Loki01 píše: Ženské tak ty ceny jsou horší nez tady v UK

Tady je to zlodejna pekna, nicmene nejen v kave, ale treba i next hadry pro deti. Vozi mi kamaradka z U. K. a je to fakt rozdil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
6.1.13 19:03
@Minnnie píše:
Ahoj,

prosím nevíte někdo zda se dá na internetu dohledat ceník Starbucksu? Já hledám a nic 8o A zda berou sravenky? Asi ne že :)
U nás není a zítra jedu do Prahy, a nikdy nemám pořádně čas si prošťudovat jaké kafíčka maj a kolik za ně chtěj :mrgreen:

Děkuju moc za odpovědi

Stravenky berou a ja si vzdy davala karamelove latte bez peny (polovicni karamel, jinak je to sladky jako bejk). Ovsem pokud potkas Costu, doporucuju jit tam. Podle me maj kavu i ten karamel daleko lepsi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
6.1.13 19:12

Moc všem děkuji za odpovědi, jsem netušila že jich bude tolik :) Co se týče ceny jak někdo psal že je to drahé, tak já to beru tak, že si ho nekupuju denně, každej holt utrácíme za něco jiného že :mrgreen:
Navíc tedy jestli berou stravky - jůůů to je super zpráva DÍK :dance:
A jak vidím nejsem v téhle „závislosti“ sama tak jsem ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
6.1.13 20:02

Já mám stravenky do zemana :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...