Dítě a psí granule

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
10.1.13 15:42
@klarushka píše:
Ahojky holky, potřebovala bych prosím poradit jak odnaučit dítě jíst psí grnule?? malýmu je rok a půl a pořád krade psovi z misky granule a s prominutím je žere a nepomáhá ajni vysvětlování ajni když dostane přez zadek. Už nějak nevím co s tím tak bych potřebovala poradit dřív než se z toho zblázním nebo zabím dítko :) :cert:

Tak doufám že máte aspon superprémiové granule :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65038
10.1.13 15:43

@careynka Tak pokud tam to žrádlo leží celý den a pes k tomu má přístup stejně jako to dítě, tak to nebezpečné je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
10.1.13 15:45

Našemu psovi vůbec nevadí že mu malá občas sní nějakou tu granulku. Nevím jak to s ním zařídila, ale asi to bude tím, že už ho v roce chodila krmit a on ví, že mu z toho spíš kápne víc granulek a navíc není lakomý se rozdělit o své granulky. Jenže u ostatních psů bych na to nespoléhala.

• Citovat
  • Upravit
19494
10.1.13 15:45
@vokishka píše:
@careynka Tak pokud tam to žrádlo leží celý den a pes k tomu má přístup stejně jako to dítě, tak to nebezpečné je.

to neni nejen nebezpecny, ale i blbej zvyk pro psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
11.1.13 11:57

Ahojda holky ještě jednou všem děkuji za rady :hug:. Včéra mi už nešlo psát áč nám šíleně padá net tak snad se to dneska odšle :).

Toho že by pes dítko kousnul se nebojím oni se škádlej hrajou si občas h nechtěně škrábne ale at mu dítko dělá cokoliv tak ekousne :)

A misku mu zkusím sebrat ale docela se toho bojím protože když jsme si ho dovezli tak měl hroznej průjem dokonce i po vodě :zed: na veterinu sme djížděli měsíc nežse ho podařilo dát do pořádku ale zhubnul na půlku váhy. a te´d když začal konečně přibírat tak se bojím aby se to zasejc nepřerušilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
11.1.13 12:01

Tiež som ako malá zjedla psie granule :D proste mi to chutilo, tá masová príchuť. Pozdejšie, keď sme sa na hygiene potravín učili o kafilérkach a o tom, že sa granule vyrábajú z mŕtvych zvierat, mi z toho prišlo na niekolko dní zle :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.1.13 16:25
@Sebinah píše:
Tiež som ako malá zjedla psie granule :D proste mi to chutilo, tá masová príchuť. Pozdejšie, keď sme sa na hygiene potravín učili o kafilérkach a o tom, že sa granule vyrábajú z mŕtvych zvierat, mi z toho prišlo na niekolko dní zle :D :D :D

My nasesti máme granule které jsou z masa v lidské kvalitě, tak jsem si v tehu pochutnavala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
11.1.13 16:30

@careynka 8o kde sa to dá zohnať!!! Robím si prdel :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.1.13 16:31
@Sebinah píše: