6měsíční - pád z přebalováku

Anonymní
6.10.11 21:34

6m pád z přebalováku

vím,že nejsem as jediná,ale dneska mi miminko spadlo z přebalováku,je mu 6 měsíců,nikam jsem s ním nejela,spadl na bříško,asi si dal do čela,vůbec nevím,jak se to mohlo stát,je mi strašně :cry:
nezvracel,nemá bouli,nic červenýho,plakal asi 5 minut a pak usnul,měl zrovna čas spaní,ted' už taky spinká…mám s ním jet zítra alespoň k obvodnímu?
bude to dobrý,že jo? :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
6.10.11 21:35

jak to bylo vysoko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.10.11 21:36

a pokud je to vejška větší než dítě(já mám třeba hodně vysokej přebalovák) tak už si měla být raději na kontrole.Dát dítě spát po pádu je první věc co se nedoporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
6.10.11 21:38
Kamča.dalmatinka píše:
a pokud je to vejška větší než dítě(já mám třeba hodně vysokej přebalovák) tak už si měla být raději na kontrole.Dát dítě spát po pádu je první věc co se nedoporučuje.

To souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
6.10.11 21:39

užje asi pozdě. dítě p takovém pádu se nemá dát 2 hod spát, ikdyž je jasné, že 2 hodiny nad normál u takvého prcka je dost nereálné zítra to nemá cenu, to už je největší riziko kompikac za ním. a obvoďák beztak nic nezjistí-to už spíš pohotovost, aby se dal udělat rentgen, případně neurolog. vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
6.10.11 21:40

Kontroluj ho co nejčastěji, já bych teda budila a kontrolovala aspon ty zorničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
6.10.11 21:41

Taky souhlasím alespon dvě hod udržet.
Malá si takhle udělala otřes mozku a bylo ji těžké udržet po otřesku padala dost často(bohužel na hlavu)a byla jsem tak vyklepaná,že i když spadla před spaním 2-3hod jsem jí spat nedala.
Určitě bych raději zašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

no to je urcite vic,myslim,ze ma tak 90 cm :-(
stalo se to odpoledne,asi za 20 min usnul,ale mel opravdu cas spani,pak se probudil a smal se a hral si :-(

• Citovat
  • Upravit
1139

šla bych k doktorovi, to je jasný :-? nějaký utěšování nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
6.10.11 21:42

Tak to jsi mela jet asi hned. A taky me doktorka rikala, kdyz spadly deti na hlavu, tak dve hodiny nenechat spat. Ja vim, ze si myslis ze na hlavu nespal, ale nevim. Ja bych asi sla, ale blbe se mi odpoida, protoze ja bych uz byla nazpet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
6.10.11 21:42

Zmámé spadl kluk a jela do nemocnice okamžitě. DR udělal CT a musela nějakou dobu chodit na neurologii. Vše bylo v pořádku. Pro jistotu bych jela.

Mně malá spadla 18m z houpačky šla jsem k obvodní mněla jsem ten den poradnu. Prohmatala jí a řekla sledujte jí,kdyby cokoli tak rovnou do nemocnice.

Pokud spinká tak to asi dobrý bude,ale raději zajdi k DR horně štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
6.10.11 21:43

souhlasím :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.11 21:45

on chodi spat asi po 3 hodinach pres den a uz byl po jidle a chystali jsme se ven,kde mel cas spani v kocarku,urcite bych ho neudrzela vzhuru,pak se po hodince probudil a reagoval na vsecko normalne
kdyz pujdem zitra k obvodni a neco by se ji nezdalo,tak by nas urcite nekam asi poslala nebo ja nevim :cry:
jsem pitoma,meli jsme jet hned :-(

• Citovat
  • Upravit
156
6.10.11 21:48

Bohužel se řadím do té skupiny nezodpovědných matek, kterým mičo také spadlo z přebalováku.Já jsem okamžitě volala sanitku a leželi jsme v nemocnici.Vím, že je to hrozný a vím jak se cítíš, ale nepochopím jak si nemohla nejít na pohotovost nebo k doktorovi, děti většinou z 99,9% padají na hlavu!!!Mě taky nebylo příjemný že na mě každý koukal skrz prsty, ale bohužel se to stává, ale určitě bych to neudělala jako ty!!!Aspoň mimčé každou hoďku buď a zkontroluj zorničky a stav vědomí!!!Nejhorší je prvních 12hod!!!Tak hlavně ať mimnko v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
6.10.11 21:48

já to nemyslim zle, mě před lety spadlo stejně starý mimi z jídelní židličky a šli jsme hned. Dr.ho prohmatala, chvílema brečel, ale fakt jen chvilkama a měl naštíplý žebro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí