Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky..Jak vám spí 4 měsíční mimčo v noci a přes den??
![]()
Ahojky tak já mám zatím 3M slečnu, ale v noci spí krásně od 20:30 do 05:30 (někdy i déle a to jí pak musím vzbudit
). Přes den toho ale moc nenaspí, usne v kočárku tak na 2-3 hodinky celkem, doma chrupne v křesílku tak max. 20 min., ale jinak pořád čumákuje a objevuje ![]()
Ve 4měsící spal celou noc. Přes den cca 3 hodiny, jedna dopoledne a 2h odpoledne. ![]()
Malá přes den 3×30 min, někdy i hodinu, vždy pouze v jedoucím kočárku. V noci se budila 2× na jídlo.
Náš spal ve 4m od 20 hod do půlnoci pak se budil ve 4 a vstával tak v 9 hodin. Přes den jak kdy
Malá mi spí přes den skoro po každém jídle 1,5h - 2,5h - někdy i tři.
Večer spí od 20h do 4h ráno.
Náš 4 měsíční pije každý 2,5-3 hodky,těd nevrlej 3 dny a pije každý 2 hodky,z toho každá plínka posranděná a prujem,koukly do pusinky a klube se nám zoubek ![]()
Mezi jídlem spí tak tu hodku a pul,někdy i déle,zkrátka,tak dlouho jak je vzhuru,tak dlouho pak spí,než tedy dostane zas hladík ![]()
Tak mě spí malej od 20hod - 6hod s jedním max dvěma buzeníma na jídlo a pak tak od 9-10 třeba do 1 odpo, ale pak už nespí, odpo jen když někam jedu třeba autem nebo si dá tak 30min
V noci spí 10-11 hod v kuse, tak od 20:00-7:00 a přes den když je dvě hodiny vzhůru, tak pak si dá zase půl hoďky-2 hodiny spí, má to tak na střídačku, ale když je vzhůru hlavně hodinku po probuzení je to nehoráznej živel ![]()
ahojky,tak my spíme od 20,30 do 7,30 + - půl hodiny-jak kdy.Spíme v kuse bez jedinnýho buzení v noci
během dne tak dohromady 3 hodinky,jak kdy.Včera to ale natáhl-spal odpoledne 4 hodiny v kuse… ![]()
ahojky, me mala spi 3×denne po pul hodne, nekdy to protahne az na hodku, a vnoci se budi co 2.5 - 3hod.na kojeni, usina kolem 9 a vstava kolem 10 ![]()
Ahoj ![]()
Náš malý přesně ode dne, kdy mu byly 4M spí v noci cca od 20hod do 6ti - 7mi
(před tím se budil okolo 1 hod. na jídlo), pak si ještě zdřímne zhruba do 9ti.
Během dne 2× až 3× ducne na 20 minut + 1 delší spánek po o (jak kdy teda).
ja si myslim ze je to o rezimu, dokrmuji a davam 160ml nutrilonu,je nam 4m,naposledy ve 20h a vzbudi se v 6.30h uz pravidelne