Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj chtela sem se zeptat mala ma 3 mesice a byly sme vcera na nausnicich a v pohode ale dnes kaka nazelenalou stolicku kazde 2h nekdy i hodinu proste ma nakakane porad nevim co s tim normalne kakala 1 denne a jsme na Nutrilonu a je i trosku uplakana.
My měli zelenou stolici po sunaru, teď dáváme Hami a máme žlutou. A předtím zelená nikdy nebyla? Tj divné ![]()
Ahoj, když to bude pokračovat zkusila bych změnit mlíko, je sice zvláštní, že předtím v pohodě a teď zelená stolička, ale TS se pořád vyvíjí, tak možná proto ![]()
Neni to divné
My jsme tez na Nutrilonu a jednou ma stolici zelenou jednou zlutou.. ted ji mela zelenou 14dni, ale uplne..Dr rikala, ze je to v poho
A taky jsme meli obdobi, kdy kakala kazdou hodinu zeleny vysledky negativni a byla nakonec zahlenena, tak to slo takto ven..
Tak nakonec mame prujem mame probiotika a kuliska proti dehydrataci a ted mi moc nechce papat at jo…
![]()
Bara97 píše:
Tak nakonec mame prujem mame probiotika a kuliska proti dehydrataci a ted mi moc nechce papat at jo…![]()
![]()
a to jste byly u dr??
Sarisek1 píše:Bara97 píše:a to jste byly u dr??
Tak nakonec mame prujem mame probiotika a kuliska proti dehydrataci a ted mi moc nechce papat at jo…![]()
![]()
JJ byly jsme nedalo mi to tak sme sli ted vecer nastesti snedla 150ml a usla tak doufam ze uz to bude v poho
Bara97 píše:Sarisek1 píše:JJ byly jsme nedalo mi to tak sme sli ted vecer nastesti snedla 150ml a usla tak doufam ze uz to bude v pohoBara97 píše:a to jste byly u dr??
![]()
to je dobre, ze si tam dosla!!
my jsme dávali taky sunar a malá po něm měla zelenou stoličku pořád tak jsme přesšli na mlíčko z DM-babylove a má krásně žlutou a kajdí i 3× denně..navíc je cenově supr a vyhovuje nám..:)
Ahojky,my jsme taky měli zelenou stoličku z UM,ale změnilo se to poté,když jsme přešli na jinou značku mlíčka-to nám poradila dětská doktorka
(Ze Sunaru na Hami).