Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A proč Anonym? Vždyť je to normální dotaz ![]()
Jinak malá měla taky tohle období. SPala max 30min a konec. Takhle spala třeba jen 3krát denně. Já si myslím, že je to určitým obdobím a za chvíli to přejde.
Je to normální, my dáme tak 3× 20 minut, dýl s vyspí v kočárku na procházce. Ale když zrovna nejdem ven, zustaně u dvaceti minutovek ![]()
anonym proto, protože mě nebaví pořád vysvětlovat, proč pořád něco řeším. Už jsem se s tím setkala… ![]()
Možná že řeším, ale prostě mě pořád napadá nějaký dotaz ![]()
Děkuju za odpověď, ono by mi nevadilo, že tak malinko spí, ale že když je vzhůru je evidentně nevrlé
ahoj, jsme na tom stejně,3 měsíce měla včera ale je to už přes měsíc co mi přes den spí takhle málo a na etapy, a dva dny je protivná jak víš co
já doufám že to přejde, téměř 2lettá neteř spí 2 hodiny v kuse, to malá ani omylem
Anonymní píše:
anonym proto, protože mě nebaví pořád vysvětlovat, proč pořád něco řeším. Už jsem se s tím setkala…
Možná že řeším, ale prostě mě pořád napadá nějaký dotaz
Děkuju za odpověď, ono by mi nevadilo, že tak malinko spí, ale že když je vzhůru je evidentně nevrlé
Teď zas budeš vysvětlovat proč anonym
jo taky to znám Daník je taky dost nevrlej, nejlepší je když prší ![]()
Ahoj zakladatelko , nevidím nic na tom jestli píšeš pod anonimem
. Muj syn 3.m přes den už taky vydrží spinkat tak půl hodky někdy se vyjmečně stane že dá 3 ale to tak jednou do týdne. Jestli je pak nevrlej tak to je třeba pro to že už by chtěl někam utéct a nejde mu to
Aspon tak si to já vysvětluji , malý si chce hrát , sledovat hračky a hačat
Eli to tak měla taky, před dvěma dny měla tři měsíce a dopoledne spinká i tři hodiny, ale odpoledne nic. nechala jsem to na ní, hrály jsme si na dece pod hrazdičkou a byla tak vyčerpaná mlácením do štěrchátek, že tam i usnula a spala až do koupání ![]()
Ahoj maminky,
mám dotaz, je normální, že takto malé miminko přes den spinká jen cca půl hodiny v kuse? Pak se probudí, třeba ne ani pláčem. Pak zkusím, dát dudlíčka nebo dát na bok, prostě změnit polohu a někdy i usne, ale hodinu v kuse nedá nikdy. Přitom, do půl hodinky je zase unavené a nevrlé???