Spaní tříměsíčního miminka

Anonymní
5.10.11 14:13

spaní tříměsíčního miminka

Ahoj maminky,
mám dotaz, je normální, že takto malé miminko přes den spinká jen cca půl hodiny v kuse? Pak se probudí, třeba ne ani pláčem. Pak zkusím, dát dudlíčka nebo dát na bok, prostě změnit polohu a někdy i usne, ale hodinu v kuse nedá nikdy. Přitom, do půl hodinky je zase unavené a nevrlé???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
5.10.11 14:51

A proč Anonym? Vždyť je to normální dotaz :-)

Jinak malá měla taky tohle období. SPala max 30min a konec. Takhle spala třeba jen 3krát denně. Já si myslím, že je to určitým obdobím a za chvíli to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.10.11 15:18

Je to normální, my dáme tak 3× 20 minut, dýl s vyspí v kočárku na procházce. Ale když zrovna nejdem ven, zustaně u dvaceti minutovek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.11 15:34

anonym proto, protože mě nebaví pořád vysvětlovat, proč pořád něco řeším. Už jsem se s tím setkala… :roll:
Možná že řeším, ale prostě mě pořád napadá nějaký dotaz :oops:
Děkuju za odpověď, ono by mi nevadilo, že tak malinko spí, ale že když je vzhůru je evidentně nevrlé

• Citovat
  • Upravit
2075
5.10.11 15:51

ahoj, jsme na tom stejně,3 měsíce měla včera ale je to už přes měsíc co mi přes den spí takhle málo a na etapy, a dva dny je protivná jak víš co :-) já doufám že to přejde, téměř 2lettá neteř spí 2 hodiny v kuse, to malá ani omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.10.11 17:01
Anonymní píše:
anonym proto, protože mě nebaví pořád vysvětlovat, proč pořád něco řeším. Už jsem se s tím setkala… :roll:
Možná že řeším, ale prostě mě pořád napadá nějaký dotaz :oops:
Děkuju za odpověď, ono by mi nevadilo, že tak malinko spí, ale že když je vzhůru je evidentně nevrlé

Teď zas budeš vysvětlovat proč anonym :mrgreen: jo taky to znám Daník je taky dost nevrlej, nejlepší je když prší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
14.10.11 12:20

Ahoj zakladatelko , nevidím nic na tom jestli píšeš pod anonimem :hug: . Muj syn 3.m přes den už taky vydrží spinkat tak půl hodky někdy se vyjmečně stane že dá 3 ale to tak jednou do týdne. Jestli je pak nevrlej tak to je třeba pro to že už by chtěl někam utéct a nejde mu to :-) Aspon tak si to já vysvětluji , malý si chce hrát , sledovat hračky a hačat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
14.10.11 22:45

Eli to tak měla taky, před dvěma dny měla tři měsíce a dopoledne spinká i tři hodiny, ale odpoledne nic. nechala jsem to na ní, hrály jsme si na dece pod hrazdičkou a byla tak vyčerpaná mlácením do štěrchátek, že tam i usnula a spala až do koupání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí