6m růstový spurt?

41
9.11.10 14:52

6m růstový spurt?

Ahojte maminy. Jak jste prosím prožívaly spurt v šesti měsících? Nejsem si jistá jestli nás zrovna nepotkal. Přes den je malý v pohodě, ale v noci se strašně budí. Večer dáváme kašičku, pak nakojím a usínáme mezi devátou desátou. V jednu už je vzhůru a řve jak tur, dokud nedostane prso. :zed: Pak se budí do rána co dvě hodiny a vyžaduje prso. Nevynucuje si ho? Slyšela jsem, že když se začnou dávat příkrmy, některé děti to řeší nočním buzením. Dříve jsem kojila tak jednou za celou noc. Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
243
9.11.10 14:56

Ahojky, tak mi to máme úplně stejně, ale budí se mi co hodinu a do od usnutí. Taky nevím co s tím, usíná mi u kojení, což možná bude ten problém, protože se pak probudí a zase chce usnout u prsa. Ale pořád pije, takže možná má hlad a není to jen o zvyku. Kaši na noc jsem už zavedla, ale žádný účinek to nemá. Teď ještě zkusím UM, možná mu MM už v noci nestačí. Takže se přidávám a budu ráda za každou radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
9.11.10 15:41

Jojo,to mame stejne a skoro bych te ujistila,ze to neni hlady.Ja mam ted pulrocni dcerku a dela mi to uz mesic,presne to same.Zacala jsem delat to,ze jsem ji v noci prikladalka k prazdnemu prsu a vzdy jen podudlala a okamzite zase usla.Nakojila jsem jen jednou za noc.Z toho usuzuji,ze se nebudi hladem,ale zavislosti.
Jinak jsem nekde cetla,ze pry deti vyciti to mleko v blizkosti z matky a proto se budi.Nevim,kolik je na tom pravdy.Nicmene dnes jsem poprve dala Adelku spinkat samotnou do jejiho noveho pokojicku a svete div se,spala celou noc jen jednou se vzbudila na jidlo ve 300.Tak nevim,jsem moc zvedava na dnesni noc,zda to bude stejne :lol: Jinak preji pevne nervy,ono je to urcite prejde,jen by me zajimalo kdy.U nas to trva uz pres mesic.Noc co noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.11.10 15:48

S tím pokojíčkem mě to už taky napadlo. Myslím si, že Ondráška s manželem něky budíme. Oba totiž chrápeme :lol: Ale když to řeknu doma, tak neexistuje. Půlroční miminko prý musí spinkat s maminkou :zed: Asi to ale vyzkoušíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
9.11.10 16:54

Nejsem kojo, ale reaguju na samostatné spaní. Ještě nedávno spala verunka od osmi do osmi (tim vás nechci naštvat :mrgreen: ), pak najednou se budila v šest a stejně celá noc byla nanic, několikrát se vždycky vzbudila, naštěstí sama usne, ale když je vzhůru, pusa se jí nezastaví, takže samozřejmě nespim. Takže spí sama, já mám budíka na sedmou, to jí nakrmim, dřív ani nevyžaduje a pak to ještě na chvíli zalomí. Takže samostatný spaní má asi něco do sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
10.11.10 14:04
Silvie G. píše:
S tím pokojíčkem mě to už taky napadlo. Myslím si, že Ondráška s manželem něky budíme. Oba totiž chrápeme :lol: Ale když to řeknu doma, tak neexistuje. Půlroční miminko prý musí spinkat s maminkou :zed: Asi to ale vyzkoušíme…

To ja slychavala porad,ze ma byt mimco aspon do roka s rodicema v pokoji.Ale proste jsem poslechla svuj instinkt.A myslim si,ze je Adunka spokojenejsi.Presne,jak pises.Muj manzel se v noci porad mele a trochu chrape a to si myslim,ze ji take dost rusi.Takhle je ve svem v klidu a v pohode a kdyz se vzbudi,tak jsem hned u ni.Podle me si ani nevsimne,ze jsem prisla od jinud.Urcite to zkus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí