Jak zabavit sedmiměsíční mimčo

veselabaculka
9.11.10 07:45

Jak zabavit sedmiměsíční mimčo

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jak zabavíte sedmiměsíční mimčo. Díky za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
9.11.10 09:20

v sedmi mesicich uz se s nim da hrat…tak si hrajte. prohlizejte knizky…jezdete kocarem po venku a ukazuj co kde je. atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
9.11.10 09:32

V kočáru těžko, tam řve-pokud nespí, tak musíme domů. Doufám, že až bude sedět bude líp. To já si s ní hraju, ale říkala jsem si, že má třeba někdo lepší nápad-třeba nějaká blbost, jako pet lahev a tak:-)))

• Citovat
  • Upravit
9454
9.11.10 09:58

ajo..no ta pet lahve sou jasny…rolicky od toaletaku jsou desne zajimavy…pak novy hubky na nadobi…ruzny obaly od vypotrebovanych samponu a mydel…ted me zrovna nic dalsiho nenapada…ale bude toho dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.11.10 10:25

Ahoj mám půlročáka a nejvíc ho baví dokola prohlížet leporelo do vany, mám ho opřeného o sebe a jedeme tu knížku furt dokola - je se zvířátky, takže mi zní v hlavě už jen kva kva, brum brum atd…

pet flaška ho baví děsně, pak veškerý krabičky, rolka od toaleťáku, obal na vlhčené ubrousky…taky ho baví se nechat nosit a koukat nejlépe na zdi na obrázky :wink:

popřípadě mi trhat vlasy, poškrábat obličej, bo mě pořádně štípnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
9.11.10 10:26

ahoj, u nás se chytla plechovka od piva (nebo coly) naplněná rýží, čočkou nebo něčím podobně hrkavým, dále víčka od přesnídávek v krabičče, dobrá byla tuba od šumivych vitamínů, pak ho děsně bavilo troubit do ruličky od kuchynskych utěrek…je toho moc, defacto co doma najdeš je hračka, když si vzpomenu ještě na něco tak připíšu :-)

• Citovat
  • Upravit
27265
9.11.10 10:32

U nás vedly nerezové misky, hrnce, trubičky od papírových útěrek, petlahve, zvon na odpady, balon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
9.11.10 10:35

Jestli máš 7. měsíční v korbě, tak se nedivím, že řve. Nic nevidí a to ho nebaví. Ve sportáku přeci nemusí úplně sedět.
Malá slečna,ač má kopu hraček je taky někdy na zabití a vyžaduje neustálou pozornost. Ale oblíbila si například Sezame street, takže máme několik DVD a úplně nejraději žebrá u gauče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
9.11.10 11:14

ahoj taky mam holku 7 mesicu, desne je ji bavi houpat se v houpacce,nejoblibenejsi hracka asi kartacek na zuby pak umelohmotna krychle varecku ma svou vlastni, koralkovy dreveny retizek na dudlik,pet lahve, rulicky od papirovych uterek, obal od navlhcenych ubrousku
a kelimky na hrani, resp. jejich bourani

je zvon na odpad, ten jsem jeste nezkusila:D

asi zalozim diskuzi, co 8 mesicnimu diteti k vanocum… napadlo me skakaci oslik a nejaky hraci pianko co kupujete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
9.11.10 12:28

Malej je teď 7 měsíců pryč a nejvíc jí baví deka na zemi, tam na každém konci jedna malá hračka a leze mezi nimi, procvičuje klečení a houpání na kolínkách, válení sudů, „montuje“ autosedačku, šťourá prstíčkem do spár šuplíků… :mrgreen: A začíná opakovat slova (bába, máma, papa, haf, ham…), takže povídání jedem ve velkém + říkáme klasické básničky (vařila myška…), taky umí dělat pacipaci a papa a ráda to procvičuje u zrcadla nebo na hafíka. A nejlepší hračkou je mámy mobil, pytlík papírových kapesníčků a kolem chodící pes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.11.10 12:34

jo psa a mobil potvrzuji, to u nás frčí taky :-D

navíc teda nám tu ještě jezdí vysavač Roomba, tak to je pro něj taky velkej hit :lol: :lol:

Háto tý jo malá je šikovnáá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
9.11.10 12:35

teda tak to my umime jenom berany duc a rikame neco zni to jako „babababa“ a „vavava“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.11.10 12:37

jo hlubokej kocar sme zrusili v 5 mesicich pac rvala a nic nevidela…

jeste je vyborna vec nove koupena stetka na WC..kartacky na zuby…pak takovej ten lepici valecek na sbirani chlupu z obleceni…penezenka z ktery muze dokola vyndavat karty a doklady (u toho vydrzi treba hodinu) a na dost dlouho je obotovani cely role toaletky kterou roztrha postupne na minikousicky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.11.10 12:38

jo psa a mobil potvrzuji, to u nás frčí taky :-D

navíc teda nám tu ještě jezdí vysavač Roomba, tak to je pro něj taky velkej hit :lol: :lol:

Háto tý jo malá je šikovnáá :palec:
Monjie píše:
teda tak to my umime jenom berany duc a rikame neco zni to jako „babababa“ a „vavava“

jo berany berany duc umí taky, ale teda slovní zásoba je veškerá žádná - zatím se mu líbí dělat jen ááááááá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.11.10 12:39

jooo a maly zrcatko kulaty…s tim vydrzi taky dloooouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie