6měsíční na UM a jídlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
31.1.14 15:53

@lenholka Vůbec se nemusí budit hlady. Mě v tomhle věku taky začal hůř spát. Můžou to být zuby, přemíra zážitků/špatné sny nebo třeba úplněk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.1.14 17:56

@Teruna000 tos me teda nepotesila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.1.14 18:02

@lenholka Hlady se budit nemusí, to můžu potvrdit :mrgreen: I když já si myslím, že to u nás začalo hladem a jak jsem v noci čím dál víc kojila, tak to potom nešlo odbourat. Teď konečně se to TROCHU zlepšuje. Ale každý večer se děsím návratu :lol:
S těmi příkrmy.. Určitě si pamatuješ, že než dítě sní příkrmu nějaké kloudné množství, tak to nějakou dobu trvá. Já měla od doktorky doporučeno začít od 5. měsíce. Teď už baští celkem obstojně.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
31.1.14 18:07

Jinak náš malej si dává ráno 200 ml UM, dopoledne sváču v podobě přesnídávky nebo jogurtu (buď samotný nebo s rozmačkanou Sunarkou), k obědu příkrm už s masem teda (maso mám kupované, králíka domácího, brambory sklepované, zeleninu mraženou - čerstvou nekupuju, protože na ni potom stejně zapomenu :nevim: ), odpoledne sváča (podle toho, co bylo dopoledne) nebo třeba jenom škrábaný banán. Dávala jsem zapíjet mlíkem, ale teď už toho sní hodně. K večeři kaše cca 170 ml. V noci si dává UM 110 ml. Jezení je jak na houpačce, lezou mu zuby, takže někdy mi chce sníst i lžičku, jindy to do něj nemůžu vůbec dostat. Ale to je většinou hlady, protože nechce ani mlíko.

• Citovat
  • Upravit
4509
31.1.14 18:23

@RadkaCh ja tajne doufam, ze na ni bude ucinkovat vecerni kase :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.1.14 18:45

@lenholka Doufej :hug:

• Citovat
  • Upravit
1134
1.2.14 07:56

Chtěla bych se zeptat, kolik vaše děti u příkrmů vypijí čaje. Syn pil do zavedení příkrmů jen mlíko, a když jsem mu začala dávat čaj, tak ho nechce. Vyzkoušela snad všechny druhy dokonce i ty granulovaný, ale jak zjistí, že to není mlíko, tak to plive. Už nevím jak na něho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.2.14 08:47

@Dasha01 Pije vodu a to pouze během jídla a hned po něm. Žádné velké objemy, pouze si vždy cucně na spláchnutí. Mezi jídly nemá o pití zájem. Ale je stále ještě dost kojen, takže zřjmě nemá potřebu dalších tekutin. A pije z hrnku s pevným pítkem nebo ze skleničky. Z flašky vezme jen mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.2.14 13:16

@Dasha01 Mě první kluk začal pít až v 9 měsících. A to podotýkám, že příkrm měl od 4 měsíců a od těch 4 měsíců jsem mu pití nabízela. Vyzkoušeno X hrníčků a nápojů, nechtěl. Některým dětem opravdu dlouho trvá, než jsou ochotni pít, musí k tomu dozrát. V těch 9 měsících mu pak bylo úplně jedno, co a z čeho, pije. Takže nabízet a on si jednou vezme. Druhému dávám jen po příkrmu - tudíž po obědě a po svačině. Jo, kdybych mu dala hrnek do ruky, tak to vyzunkne celé, ten s tím nemá problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
2.2.14 17:46

Já bych ty granulované čaje nekupovala je v nich hodně cukru já dávám přednost nálevovím sáčkům kupuji roiboos docela jí chutná moc toho nevypije je nám 5 měsíců jinak pije mléko milupu a příkrmy ovoce a zeleninu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
2.2.14 18:24

@131105 Taky z těch granulovaných čajů nejsem nadšená, ale něco pít musí, tak zkouším vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
3.2.14 18:09

A co obyč voda převařená nebo štˇávičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
5.2.14 13:11

Syn ma pul roku, prikrmy mame mesic, rano ma mliko na snidani, dopoledne na svacinu presnidavku, pak obed normalne prikrm a odpoledne bud mliko nebo presnidavku, podle toho kolik vypije pres den tekutin a vecer a v noci mliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
5.2.14 18:00

Tak zkus nějaké ovoce pořád ty přesnídávky není dobré :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie