Jídelníček 18měsíčního dítěte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mam teda 15 mesicni, ale varim ji uz nirmalne, jen mene soli a koreni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj tak to mě taky zajímá. malej totiž už nechce mlíko a v podstatě nic mléčnýho. a většinu věcí jí s námi. pokud to teda není nějak extra nezdravý. má teda hlavně hodně rád polívky všeho druhu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mala ji taky co mi pokud to není tucne korene a slane.ale ja prave potrebuji rozpis co sni dite za cely den od snidane po veceri protože ona ji jak se ji chce a nekdy třeba ji jen 3× ![]()
- Citovat
- Upravit
Dneska mela napriklad testoviny se spenatem a smetanou a s krutim masem na nudlicky a smakla si
ja to dojedla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje mala toho moc neji, nechce jogurty, presnidavky, kasi, z chleba oji jen to namazane, z priloh ji jen brambory a obcas ryzi
. Varim hodne vyvary, zeleninove polevky, vlockovou polevku - tu treba miluje (na trose masla udelam „smazenici“ z vlocek a vajicka, pridam strouhanou mrkev, zaliju vodou, 10 minut povarim, pridam petrzelku), z hlavnich jidel pecene nebo varene maso s kasi, dneska poprve zkusim kasi s parkem, taky uz mi dochazi fantazie. A miluje sklenicky s morskymi rybami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám stejně starou holčičku
většinou brambor s kurecim masem a omáčka, těstoviny, rýže.. Nebo jakoby zelenninovou čínu, je tam zelenina a zapiony, kousky masa.. Teď jsem dostala knížku vaříme dětem ale ještě jsem do toho nekoukala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rano ma krajic chleba s necim, dopo svacu jogurt, obed, prvni svacu ovoce nebo ovocnabpresnidavka, druha svaca smetanek, navecer opet chleba nebo ejaka susrnka, piskot a vecer tepla vecere normalni jidlo, kase uz nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My to máme takhle:
Snídaně - půlku chleba či rohlíku s máslem, medem, marmeládou, sýrem, šunkou nebo žervé, kousek zeleniny, mléko
Svačina - ovoce
Oběd - většinou to co my, jen mu odeberou než dokořením, když máme něco smaženého nebo nezdravého, tak mu dělám co do teď (uvařenou různou zeleninu, bylinky, maso, příloha)
Svačina - jogurt, ovoce, křupky,…
Večeře - jako k snídani pečivo s něčím + mléko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj moje dvojčata 19m jí to co my, občas jim vařím, teď hodně hovězí vývar, oberu maso a nadělám jim do skleniček se zeleninou a pak jen dovařím přílohu. Ráno většinou pečivo se šunkou, tav. sýrem nebo marmeládou. Papají jogurty a ted začali takové ty čokokuličky s mlékem. Večeře bud co bylo na obě, krupice nebo chlebík se šunkou tu milujou
. Během dne dávám ovoce jen tak do misky, at si zobkají a v kočárku mají rohlík. Tak po různu. Jen nevím kolik by toho měli sníst, jako jak velké porce. Jsou to takoví atleti a všechny děti jsou oproti nám cvalíci, ale oni mi víc prostě nesní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@delfinek91 píše:
Tak mala ji taky co mi pokud to není tucne korene a slane.ale ja prave potrebuji rozpis co sni dite za cely den od snidane po veceri protože ona ji jak se ji chce a nekdy třeba ji jen 3×
tak nas maly sni dopoledne tvarohak/jogurt, odpoledne banan a kdyz je dobry den, tak vecer kasi. tot vse ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@delfinek91 píše:
Tak mala ji taky co mi pokud to není tucne korene a slane.ale ja prave potrebuji rozpis co sni dite za cely den od snidane po veceri protože ona ji jak se ji chce a nekdy třeba ji jen 3×
Jinak mala ji fakt malo:
vetsinou rano 150 ml mleko a kousek (max 30 g) domaci babovky, piskotu…
ke svace ten kus syra nebo luciny, co olize z chleba
obed nejake maso, zelenina, priloha, kdyz se zadari, tak i 200 g, ale spis okolo 100 g
odpoledne cerstve ovoce, toho celkem dost, 100-200 g
vecere opet jako obed (nebo taky nic…)
pred spanim mliko 100-200 ml, podle toho, jak jedla pres den
k tomu sezumla nejaky keksik, obcas ji dam par hrozinek
Příspěvek upraven 29.01.14 v 12:30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tedka prave spinka a ja nevim co ji mam na rychlo uvarit.mam rizikove tehu a manzel mi naridil varit obden protože když dlouho stojim při vareni, uymvani nadobi nebo tak mi hned ztvrdne brisko ![]()
- Citovat
- Upravit
Dneska měl můj malej k snídani ovocnou přesnídávku+kinder řez, snídal ho brácha, tak ječel, že chce taky, svačina toustový chleba se šunkou, oběd bramborová kaše s rybou a se špenátem, až se vzbudí dostane tvaroháček, k večeři polévku a na noc UM
..mezitím kvílí u linky a ukazuje na poličku kde máme laskominy, ale to má smolíka..dostává jedno lipo za vyčurání se do nočníku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky můžete mi prosim poradit co denne davate a varite 18mes. diteti? dekuji Budu rada za každý recepty.-)