Jídelníček 18měsíčního dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
delfinek91
29.1.14 20:38

Jinak na Vanoce jsme mely bram. salat a rizky daly jsme ji taky snedla cely talířek a uplne sama.-) divila jsems e ze byla uplne cista sikulka.-) akorát nas te trapi zase zoubky takze chce hodne něco na kousani

• Citovat
  • Upravit
427
5.2.14 08:54

Diky za tohle tema. Sice spoustu jidel varime, ale sem tam jsem neco noveho objevila. Jinak z naseho jidelnicku jeste nabizim file a sekanou. Sekana je skvela o vikendu, najime se z toho my a male vydlabu vnitrek, aby nejedla tu vrchni opecenou kurku. Je to mekke, a i kdyz je to mlete maso, chutove je to zmena. U nas jeden z favoritu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
20.2.19 13:58

Ahojte,
mám taky dotaz ohledně jídla pro dceru, který je rok a půl.
Jí s námi už tak nějak vše, ale dr říkala, že by měla ještě vypít denně cca 500ml UM denně.
Nějak nevím, kam to mezi ty jídla zařadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.2.19 14:01

@topkiss asi je to doktor od doktora, protože mně řekla doktorka, když jsme v jedenácti měsících malého odstavila od kojení, že pokud má pestrou stravu a přísun ostatních mléčných výrobků, mléko už nepotřebuje, nechtěl ho pít. :nevim: od té doby jí normálně, mléko dostává normální občas k snídani do hrnečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
20.2.19 14:03

Pokud mu dáváš běžné mléčné výrobky jako je sýr,jogurt atd. tak není důvod aby pil UM ,ta ma nějakou smlouvou s výrobcem, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
20.2.19 14:03

@Aduš8
Upřímně mě taky přijde zbytečný do ní lít tolik mléka, když jí i hodně jogurty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
20.2.19 14:04

@topkiss Jestli Ti ji dost mlecneho, tak bych na to prdela, pripadne dala obcas mliko. Moje dite mlecne nechce vubec, jeste tak kousek syra obcas. Sice kojim, ale pochybuju, ze je toho pul litru, spis bych to videla maximalne na 100 ml. Tak se snazim aspon o pestrou stravu a to je maximum, co mohu udelat. Nasilim to do ni cpat nehodlam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
20.2.19 14:05

@Ennny
No zdravý rozum mi to říká taky, ale chtěla jsem ještě zmapovat jak to chodí jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.2.19 14:05

@topkiss říď se vlastním rozumem, osmnáctiměsíční už není miminko, je to batole. Chápu do roka věku, ale pokud jí jogurty, sýry a podobně, nedělala bych si s tím hlavu. Vitamíny a ostatní potřebné látky má ve stravě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
20.2.19 14:06

@topkiss :palec: vždyť by to dělalo polovinu denního pitného režimu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
20.2.19 14:10

@Ennny No je to masakr :) Navíc s pitným režimem nějak problém nemáme. Pije dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.2.19 14:11

@Ennny u nás celý, syn mi za den vypije v průměru tak 600ml v patnácti měsících. Nepočítám tedy tekutiny v jídle,dle doktorky je to v pořádku. Jak do něj dostat víc mi nikdo neporadil, musela bych mu dávat jen džusy a to zase nechci já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
20.2.19 14:13

@topkiss fakt to nehrot ,moje děti nemají Sunar od 6 měsíců a žijou,musela jsem.prejit na kravské mlíko než jsem je naučila jist mléčné výrobky ,jakmile mi zvládli sníst jogurt a nějaký ten sýr nebo lučinu tak dostali jen na spaní a jsou úplně zdraví. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
20.2.19 14:14

@Aduš8 no vidíš dokonce ,moje děti vypili kolem toho litrů až 1200ml ,ale to je dítě od dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
20.2.19 14:16

@Ennny
No nebudu blbnout s tolika UM denně. Udělám ještě třeba k snídani a pak ať si pije normálně :) To by toho moc normálního ani nesnědla kdyby toho pila tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí