6ti leté dítě a psycholog

Anonymní
30.8.20 18:20

6ti leté dítě a psyCholog

Opět otravuji…
Již jsem zde psala o mé starosti týrání syna z ex strany…
Když se snažím komunikovat se synem, boji se cokoliv říct a mění téma. Situace se pár dní před vyhrotila, museli jsme na pohotovost s bolestí břicha, kde dr. rekla, že to vypadá na nervy…
Shodou náhod volal ex, a ptal se jak se má… Když jsem se zmínila o nervech, začal na mě řvát, co ho obviňuji, co si myslím, že on se s ním má jako prase v žitě. Že s ním je v úplným klidu, že naopak když mi ho vrací, malý řve, ze nechce a že je mu zle… A když jsme tohle téma doresili, vzal si k uchu malého a rika- až k nám pojedeš, dáme ti dárečky, to budeš koukat!!!
Prostě kecy…vím jak to je… A určitě se tam muselo něco stát, jinak by si ho nekupoval…Minulý týden mi syn řekl, nezávisle na situaci, že ho otec bije až se z toho počůrává…
Objednala jsem ho k psycholožce, můžete mi prosím říct, jestli jste se s tímto některá setkala? Myslíte, že se doktorce rozmluví a řekne, jak to je?
Když se ho ptám, jestli chce za otcem, říká že ne…
Musím jako matka znát pravdu!
Syna mám ve výhradní péči…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
30.8.20 18:23

Jestli je to pravda, tak je to strašný. Už k němu syna prosímte nedávej.. Obstarej si papír od toho psychouse pro soud. Určitě to syn nezávislé osobě řekne, oni ví jak na děti…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.20 18:26

@mackA159 myslíte, že se dozvím pravdu? Jsem z toho úplně hotová :poblion:

• Citovat
  • Upravit
35798
30.8.20 19:32

Tak asi sama víš, čeho by byl ex schopný, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.20 18:20

@pikola Evidentně ne, když mi malý říká takový věci…

• Citovat
  • Upravit
31.8.20 18:38
@Anonymní píše:
Opět otravuji…
Již jsem zde psala o mé starosti týrání syna z ex strany…
Když se snažím komunikovat se synem, boji se cokoliv říct a mění téma. Situace se pár dní před vyhrotila, museli jsme na pohotovost s bolestí břicha, kde dr. rekla, že to vypadá na nervy…
Shodou náhod volal ex, a ptal se jak se má… Když jsem se zmínila o nervech, začal na mě řvát, co ho obviňuji, co si myslím, že on se s ním má jako prase v žitě. Že s ním je v úplným klidu, že naopak když mi ho vrací, malý řve, ze nechce a že je mu zle… A když jsme tohle téma doresili, vzal si k uchu malého a rika- až k nám pojedeš, dáme ti dárečky, to budeš koukat!!!
Prostě kecy…vím jak to je… A určitě se tam muselo něco stát, jinak by si ho nekupoval…Minulý týden mi syn řekl, nezávisle na situaci, že ho otec bije až se z toho počůrává…
Objednala jsem ho k psycholožce, můžete mi prosím říct, jestli jste se s tímto některá setkala? Myslíte, že se doktorce rozmluví a řekne, jak to je?
Když se ho ptám, jestli chce za otcem, říká že ne…
Musím jako matka znát pravdu!
Syna mám ve výhradní péči…

No a jak vypadá syn, musí mít přece z takového bití zákonitě modřiny a musí, to být vidět. A ano, dobrý psycholog hrou dokáže z dětí vytáhnout pravdu. Jak máte soudně určené vídání syna s otcem. Určitě jde přes OSPOD zařídit nějaký předběžný opatření, pokud je dítě reálně ohrožené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová