Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co říkáte na včerejší situaci v Německu? Zaregistrovali jste, že včera v Berlíně proběhla masová demonstrace proti současné situaci s covidem, vládě? Počet demonstrujících je udávaný v milionech. Samozřejmě u nás ticho po pěšině, někde na čt24 proběhla zprávička, že se sešlo údajně 18tisíc demonstrantů a demonstrace byla rozpuštěna.
No já četla, že demonstraci proti rouškám rozpustili, protože neměli roušky
![]()
@cartera jako myslite miliony co klikali na FB a jinde a na miste nikdy nebyli?
@Cenarius píše:
@cartera jako myslite miliony co klikali na FB a jinde a na miste nikdy nebyli?
samozřejmě demonstrujících. A ano na FB i jinde jsou hodinová videa z demonstrace. Jen u nás ve zprávách se nic neděje. Ale vám to nejspíš vyhovuje že.
Ono to snad nebylo jen kvůli covid opatřením, ale celkově protivládní, části Němců už se nelíbí migrace a vykořisťování původních obyvatel.
Ano, zaznamenala jsem, že to proběhne a proběhlo a taky mě zaráží, že se o tom u nás nikde neinformuje. proč asi? ![]()
Ty demonstrace jsou celkově proti současné situaci, vládě.. a nejspíš hlavně proti covidové akci.. ale těžko soudit, když nejsou informace. Což je na tom to nejzajímavější.
Nevím jestli se sem dá vložit odkaz, tak třeba kdo rozumí německy něco pochytí ![]()
https://politikstube.com/…F0%9F%93%BA/?…
@vokishka píše:
No já četla, že demonstraci proti rouškám rozpustili, protože neměli roušky![]()
Ano a údajně demonstrovali lidé, kteří v předchozích dnech roušky nenosili, proto mají covídka ![]()
@cartera ja to tedy info o demonstraci viděla na více zpravodajských serverech, zase z toho nedělej top secret kovbojku ![]()
Tak na českém internetu je o demonstraci spousta informaci, staci se trochu podivat. Treba tady: https://ct24.ceskatelevize.cz/…eli-rousky-a
Na 80 milionove Nemecko naprosto zanedbatelna ucast.
@Taky jedna píše:
Ano, zaznamenala jsem, že to proběhne a proběhlo a taky mě zaráží, že se o tom u nás nikde neinformuje. proč asi?
No proč, proč?!?
Protože je to možná nakažlivý!
![]()
@cartera píše:
Co říkáte na včerejší situaci v Německu? Zaregistrovali jste, že včera v Berlíně proběhla masová demonstrace proti současné situaci s covidem, vládě? Počet demonstrujících je udávaný v milionech. Samozřejmě u nás ticho po pěšině, někde na čt24 proběhla zprávička, že se sešlo údajně 18tisíc demonstrantů a demonstrace byla rozpuštěna.
V milionech?
bydlím v Berlíně a zas takový drama to teda nebylo
@Anonymní píše:
Tak na českém internetu je o demonstraci spousta informaci, staci se trochu podivat. Treba tady: https://ct24.ceskatelevize.cz/…eli-rousky-a
Na 80 milionove Nemecko naprosto zanedbatelna ucast.
spoustu informací si představuji opravdu jinak. Jasně, že když začneš cíleně hledat, tak najdeš. Ale jsou to spíš dezinformace. Pokud miliony lidí protestují proti současné situaci a vládním koronavirovým opatřením u našich sousedů. Čekala bych palcové titulky třeba na novinkách. cz. A ono nic, jsou tam ty obvyklé s. ačky. A nějaká dezinformační zprávička o pár tisícovkách demonstrantů? Fakt myslíš, že jich tam bylo tak málo?? Kromě toho demonstrace pokračovaly evidentně až do pozdního večera.. Sice tam u toho člověk nebyl, ale pár lidí to natáčelo i přímo z místa a dali na fb. Otázka je jak dlouho to vydrží. Když se u nás schvalují zákony, kdy nenávistné a nevím jaké (rozuměno protivládní) příspěvky a videa budou nekompromisně mazány z internetu.
@cartera že ty čteš parlamentní listy? Lidi tu štve, že pořád musíme mít roušky v obchodech a ve vnitřním prostoru omezené počty na setkávání. Miliony to nebyly.
Na druhou stranu tady se pořád demonstruje za něco ![]()