Demonstrace v Německu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23968
30.8.20 16:52
@cartera píše:
Němci včera demonstrovali. Ticho bylo naopak u nás. :zed: :zed:

Tak běž demonstrovat do Německa, jsme v EU, takže můžeš demonstrovat kdekoliv… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38937
30.8.20 16:53
@pikola píše:
Kde máš relevantní informace že jich bylo miliony?

Sputnik, aeronet a jiny blabolovy pofiderni stranky. Ale vibti lip, jez clovek, kterej tam zije. A nemecky tisk a jina media ty informace a obrazky o milionech lidi taky taji. Se z toho uz picnu, fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38937
30.8.20 16:57
@pikola píše:
Ty jsi hloupá viď… :mrgreen: když už nevíš kam dál začneš nadávat. Argumenty nula :jazyk: hlavně udržovat paniku

Radim nereagovat, tohle bude dalsi trollici nick zaměřeny na konspiracni weby a temata. Je jich tu vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.20 17:12
@cartera
@cartera píše:
a ta tvoje info o 38tisících je jako relevantní?
A ano pokud naše média neinformují, či zkreslují informace a napíší zprávičku o 18 tisících demonstrantech.. tak vzhledem ke všemu co se děje, tak myslící člověk hledá informace jinde. A ty videa z demonstrací na fb dokreslují skutečnost. Totalitního režimu, zkreslování informací, záměrných lží atd.
Ale ty také klidně spi dál anonyme.

A v Německu je jako totalitni rezim, jo? Zkus se aspon podivat do zakladu politologie, at vubec vis, co to znamena. Sama cerpas informace z nejakych videi z FB, a to je jako relevantni zdroj? Spis pokus o vtip. Je videt, jak sama siris dezinformace.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
30.8.20 17:16
@cartera píše:
když všechna omezení padnou.. je to hypotetická otázka.. a takhle to není ani možné. Ty omezení jsou tady právě z nějakého důvodu. Čistě soukromě, na základě mé úvahy. Se domnívám, že jeden z hlavních záměrů této akce.. bylo zastavit lidi. Nespokojenost se situací ve světě byla obrovská. To, že se o tom nemluvilo a ve zprávách se jela lživá propaganda o úspěších v ekonomice. Na tom nic nemění. Dokonce i u nás se začali scházet lidé na demonstracích proti vládě. A to je co říct! Tohle se dělo napříč celým světem!
Covid to zastavil. Co teď řeší lidi? Roušky! Jedna skupina obyvatel se klepe strachy, že natáhne krovky. A druhá by jim to s chutí urychlila, jen aby už od nich byl pokoj. Namísto, aby lidi svrhli vládu.. jak byly původní tendence. Tak se melou mezi sebou. Kvůli rouškám!
A ubránit se tomu je nad lidské síly. To vidím sama na sobě.
Ukončením těchto opatření.. tohle zmizí.. a davy nespokojených lidí půjdou za těmi, kteří mají odpovědnost. A to jsou jednotlivé vlády. Stane se to?

Nestane.

• Citovat
  • Upravit
20838
30.8.20 17:22

Dobrý den.

Prosím - ne nadávejte si. Dodržujte pravidla slušného chování a pravidla našeho serveru.
Nezakládejte OT diskuse, které jsou beztak pouhými žabomyšími hádkami!

Díky!

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
30.8.20 17:29

@cartera a dál? Nemyslím si že nějaká demonstrace k něčemu bude. Jedině defenestrace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
30.8.20 17:44

@admin Zajímavé, že vám nevadí cílené lhaní uživatele @cartera. To nejen, že tolerujete, ale navíc reakci těch, kteří se lži snaží uvést na pravou míru, nazvete žabomyšími válkami? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
30.8.20 17:56
@AvajBr píše:
Radim nereagovat, tohle bude dalsi trollici nick zaměřeny na konspiracni weby a temata. Je jich tu vic.

A já si myslim, že ta pravda je někde uprostřed. Mám kamarádku v Berlíně, jsem zvědavá, co poreferuje, uz jsem ji psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
31.8.20 11:50

..

Díky některým přispěvatelům jsem si přečetla zajímavé články o placených trollech a diskutérech na internetových diskuzích. Koho to zajímá, doporučuji si vyhledat!
Nejspíš se opět vyrojí a označí za placeného diskutéra mě, mimochodem jedna z jejich taktik.
Co jsem pochopila, jde o mizerně placenou práci nicméně z domova, musíte na to mít žaludek a absenci morálního kodexu. Nejde o tyhle pěšáky, ti jsou nezajímaví. Ale celkově o ten propracovaný kontext, rozviřování diskuzí, napadání, dehonestace témat a jejího zakladatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Diagnozaotec
31.8.20 12:04
@cartera píše:
když byly povodně 2002, tak jsem byla v Praze.. a řeknu ti, žádné drama se nekonalo.. koukala jsem u nás v Košířích z okna a nic, žádná voda se ulicemi nevalila. Dokonce ani na hlavní Plzeňské třídě.. nic. A to pozor, nejsme na kopci!
Tak asi tak nějak :think:

20 let stará fotka z Love parade. Sdilejte to než to smažou :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1045
31.8.20 18:59
@Diagnozaotec píše:
20 let stará fotka z Love parade. Sdilejte to než to smažou :potlesk:

ano přesně tak, a tady český překlad „20let“ starého projevu ze stejného místa. :think:
Jinak to samozřejmě bylo ze sobotní demonstrace.
 https://aeronet.cz/…demonstraci/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.20 19:12

@cartera
Aeronet? Jako opravdu? Sdilite jeden z hlavnich dezinformacnich webu, kde pravdu opravdu nenajdete… :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
38937
31.8.20 22:54
@Anonymní píše:
@cartera
Aeronet? Jako opravdu? Sdilite jeden z hlavnich dezinformacnich webu, kde pravdu opravdu nenajdete… :zed: :zed:
:mrgreen: mazec. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová