Demonstrace v Německu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1045
30.8.20 11:40
@Tecumseh píše:
Přesně tak, už mají tý ježibaby plné zuby. A našim eurohujerům se to nehodí, ti budou raději řešit Lukašenka. Kéž by se k těm v Berlíně přidali další!

včera evidentně probíhaly demonstrace napříč všemi zeměmi. Takže je důležité o tom hlavně nepsat, dezinformovat.. aby se to nešířilo. Stačí si pustit ty vide a nasát tu atmosféru. Ale chápu, že ti co jsou nejraději zalezlí za pecí a preferují staré pořádky.. těm je to proti srsti. Nevšímat si, na těch svět opravdu nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
30.8.20 11:41
@pikola píše:
No vidíš, já v Praze v roce 2002 byla a drama to bylo :mrgreen: dokonce jsem jela se záchranáři na člunu :jazyk: o co ti jde? Vždyť se vás to netýká :nevim:

Dneska ae nás to ještě možná netýká, pozítří už může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
30.8.20 11:56
@cartera píše: šli demonstrovat proti vládním opatřením. To, že dostanou covid je trápí asi úplně nejmíň. Pokud máš strach, že dostaneš chřipku, nachladíš se apod… nejlepší je posilovat imunitu!
Jestli to byl ale pokus o vtip.. tak taky dobrý :palec:

Pokus o vtip :D Situaci je třeba odlehčit. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
30.8.20 12:01

Ale napadla mě jiná věc. Co se stane, když všechna omezení padnou a hranice se otevřou a všichni se budou chovat jako před covidem. Máte někdo jasnou představu?

Příspěvek upraven 30.08.20 v 12:08

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.20 12:05
@cartera píše:
včera evidentně probíhaly demonstrace napříč všemi zeměmi. Takže je důležité o tom hlavně nepsat, dezinformovat.. aby se to nešířilo. Stačí si pustit ty vide a nasát tu atmosféru. Ale chápu, že ti co jsou nejraději zalezlí za pecí a preferují staré pořádky.. těm je to proti srsti. Nevšímat si, na těch svět opravdu nestojí.

Bylo tam 38 tisic lidí, Nemecko ma 83 milionu obyvatel. Takze opravdu kapka v mori. Kde mas relevatntni informace, ze tam byl miliony? Z par videi na FB? To je smesny. Sama se bojis dezinformaci a sama je siris :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
14723
30.8.20 12:06
@Akinee píše:
Dneska ae nás to ještě možná netýká, pozítří už může.

Jestli to organizovala AFD, tak na jejich vlně jsme naladěni programově.

Jestl je pravda, že na tom mítingu se semlelo všechno, včetně politiky Merklové, tak to není výslovně o anticovid opatřeních, která v Německu spočívají v rouškách do MHD a obchodů + asi i úrady a tuším, že mají být ve školách povinné, možná karantény po příjezdu z některých zemí, ale nic, co by mělo vést k dalšímu ničení ekonomiky ve formě národních nepokojů. To si do bot kálejí ještě více než musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
30.8.20 12:24

@cartera pořád čekám na tu podloženou informaci o milionech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
30.8.20 12:26

@LaPaloma ano roušky jsou ve školách, ve společných prostorách. Ve třídách ne. Škola už u nás jede 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
30.8.20 12:44
@Uslava píše:
Ale napadla mě jiná věc. Co se stane, když všechna omezení padnou a hranice se otevřou a všichni se budou chovat jako před covidem. Máte někdo jasnou představu?Příspěvek upraven 30.08.20 v 12:08

Jediné riziko je, že nebudou stačit kapacity nemocnic a přístrojové vybavení pro nejtěžší případy. A to si nikdo na triko nevezme. Tohle bych zažít nechtěla a je to to jediné, co mne i přes můj odpor donutí roušku nosit. Ale až k tomu bude důvod a tam, kde to dává smysl. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
30.8.20 12:57

To vím. Zajímal by mě názor těch, co odmítají jakékoliv omezení své osoby vzhledem ke covidu. Předpokládám, že ti demonstranti nechtějí ani roušky. Nebo ty jim nevadí?

• Citovat
  • Upravit
65166
30.8.20 13:07
@Uslava píše:
To vím. Zajímal by mě názor těch, co odmítají jakékoliv omezení své osoby vzhledem ke covidu. Předpokládám, že ti demonstranti nechtějí ani roušky. Nebo ty jim nevadí?

Oni demonstrovali právě proti rouskama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
30.8.20 13:12
@cartera píše:

A co Ti brání? Vyjdi do ulic, svolej demonstraci. Přece nepotřebuješ čekat, až to od někoho chytneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
30.8.20 13:20
@vokishka píše:
No já četla, že demonstraci proti rouškám rozpustili, protože neměli roušky :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hezké odpoledne přeju! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
30.8.20 13:36
@vokishka píše:
Oni demonstrovali právě proti rouskama.

Tak to se nedivím, že jich tam bylo tak málo. :think:

• Citovat
  • Upravit
35786
30.8.20 13:42
@pikola píše:
No vidíš, já v Praze v roce 2002 byla a drama to bylo :mrgreen: dokonce jsem jela se záchranáři na člunu :jazyk: o co ti jde? Vždyť se vás to netýká :nevim:

Jinak tahle tvoje fotka je z Loveparade :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová