Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pikola píše:
V milionech?bydlím v Berlíně a zas takový drama to teda nebylo
když byly povodně 2002, tak jsem byla v Praze.. a řeknu ti, žádné drama se nekonalo.. koukala jsem u nás v Košířích z okna a nic, žádná voda se ulicemi nevalila. Dokonce ani na hlavní Plzeňské třídě.. nic. A to pozor, nejsme na kopci!
Tak asi tak nějak ![]()
@cartera píše:
když byly povodně 2002, tak jsem byla v Praze.. a řeknu ti, žádné drama se nekonalo.. koukala jsem u nás v Košířích z okna a nic, žádná voda se ulicemi nevalila. Dokonce ani na hlavní Plzeňské třídě.. nic. A to pozor, nejsme na kopci!
Tak asi tak nějak
No vidíš, já v Praze v roce 2002 byla a drama to bylo
dokonce jsem jela se záchranáři na člunu
o co ti jde? Vždyť se vás to netýká ![]()
@pikola píše:
No vidíš, já v Praze v roce 2002 byla a drama to bylodokonce jsem jela se záchranáři na člunu
o co ti jde? Vždyť se vás to netýká
snad jsi ten příměr pochopila „žádné drama se nekoná“.. záleží z jakého místa se díváš.
A že se nás to netýká?!! Děláš si srandu?!!
To, že se tady nastoluje jasný totalitní režim se snad týká naprosto všech!
@cartera píše:
snad jsi ten příměr pochopila „žádné drama se nekoná“.. záleží z jakého místa se díváš.
A že se nás to netýká?!! Děláš si srandu?!!
To, že se tady nastoluje jasný totalitní režim se snad týká naprosto všech!
Kde tady? Proti Babišovi šlo daleko víc lidí
Příspěvek upraven 30.08.20 v 10:43
@pikola píše:
38 tisíc lidí, žádný milionywww.mdr.de/…100~amp.html
ty pořád nechápeš, že jsou to lživý informace?? Dezinformace. Jseš v Berlíně a nevystrčíš nos ze dveří?!
@cartera píše:
ty pořád nechápeš, že jsou to lživý informace?? Dezinformace. Jseš v Berlíně a nevystrčíš nos ze dveří?!
Jak to víš ty když jsi tam nebyla? A jak víš, že já jsem tam nebyla?
vyloz si na to karty prosimtě
@pikola píše:
Jak to víš ty když jsi tam nebyla? A jak víš, že já jsem tam nebyla?![]()
vyloz si na to karty prosimtě
na to, že jsi jednodušší si nemusím nic vykládat. Spi dál, i bez tebe se svět točí dál ![]()
@pikola
Tak asi není sporu o tom, že Německo se potřetí za 100 let snaží zničit Evropu. Tentokrát ovšem pod záštitou „dobrých úmyslů“.
@cartera píše:
na to, že jsi jednodušší si nemusím nic vykládat. Spi dál, i bez tebe se svět točí dál
Kde máš relevantní informace že jich bylo miliony?
@cartera píše:
spoustu informací si představuji opravdu jinak. Jasně, že když začneš cíleně hledat, tak najdeš. Ale jsou to spíš dezinformace. Pokud miliony lidí protestují proti současné situaci a vládním koronavirovým opatřením u našich sousedů. Čekala bych palcové titulky třeba na novinkách. cz. A ono nic, jsou tam ty obvyklé s. ačky. A nějaká dezinformační zprávička o pár tisícovkách demonstrantů? Fakt myslíš, že jich tam bylo tak málo?? Kromě toho demonstrace pokračovaly evidentně až do pozdního večera.. Sice tam u toho člověk nebyl, ale pár lidí to natáčelo i přímo z místa a dali na fb. Otázka je jak dlouho to vydrží. Když se u nás schvalují zákony, kdy nenávistné a nevím jaké (rozuměno protivládní) příspěvky a videa budou nekompromisně mazány z internetu.
V těch shromážděních, kde se hodně mluví, křičí a vůbec hodně otevírá pusa, se covid prý dobře šíří dal. Nevím jestli je to pravda, ale když ano, tak ho zúčastnění brzy dostanou. Možná že tam proto šli, aby to prodělali a nemuseli nosit roušky. ![]()
@cartera píše:
Tak asi tak nějak
Přesně tak, už mají tý ježibaby plné zuby. A našim eurohujerům se to nehodí, ti budou raději řešit Lukašenka. Kéž by se k těm v Berlíně přidali další!
@Uslava píše:…o tom tam je čilá debata. Že celý covid je zřejmě jen šaškárna a že není vůbec nebezpečný jak se nám cpe.
V těch shromážděních, kde se hodně mluví, křičí a vůbec hodně otevírá pusa, se covid prý dobře šíří dal. Nevím jestli je to pravda, ale když ano, tak ho zúčastnění brzy dostanou. Možná že tam proto šli, aby to prodělali a nemuseli nosit roušky.
@Uslava píše:
V těch shromážděních, kde se hodně mluví, křičí a vůbec hodně otevírá pusa, se covid prý dobře šíří dal. Nevím jestli je to pravda, ale když ano, tak ho zúčastnění brzy dostanou. Možná že tam proto šli, aby to prodělali a nemuseli nosit roušky.
šli demonstrovat proti vládním opatřením. To, že dostanou covid je trápí asi úplně nejmíň. Pokud máš strach, že dostaneš chřipku, nachladíš se apod… nejlepší je posilovat imunitu!
Jestli to byl ale pokus o vtip.. tak taky dobrý ![]()
@NiKina píše:
Ono to snad nebylo jen kvůli covid opatřením, ale celkově protivládní, části Němců už se nelíbí migrace a vykořisťování původních obyvatel.
Ani bych se nedivila, kdyby covid byl pro tu demonatraci jen krycí záminka.