Chodíte se saunovat?

1455
30.8.20 10:48

Chodíte se saunovat ?

Ahoj holky, chodíte se saunovat? Popřípadě jak často a jaké na sobě vidíte účinky. Ja chci tedka začít, protože je to prý dobre na hubnutí, na vyplavení toxinu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6307
30.8.20 11:24

Nechodím, ale ráda bych. Jenže jsem po operaci křečáků, tak to asi nejde, neví někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
30.8.20 11:34

Nechodím, nebaví mě to. A myslím, že je to dobré na vyčištění těla, ale rozhodně po tom zázračně nezhubneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15872
30.8.20 11:44

Na hubnutí? Ty hodláš běhat po sauně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
30.8.20 11:52

@smutná máma Podle mě záleží, na jakém druhu zákroku jsi byla (jakou metodou)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
30.8.20 11:54

Saunová sezóna u mě začíná v říjnu a trvá až skoro do jara… Chodím jednou týdně a mám to jako relax. Když nemůžou kamarádky, tak chodím i klidně sama (do soukromé). Beru to jako podporu imunity…

Příspěvek upraven 30.08.20 v 12:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
30.8.20 11:54

:D :D Haha ja vím, ze po tom nezhubnu 10kg, ale někde sem četla, ze to pomáhá. Zrychluje metabolismus a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
30.8.20 11:58

Chodím pravidelně po cvičení, min. jedenkrat týdne, pokud není venku horko. Jen tam nevydržím dyl jak 5 min. Potom je mi horko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
30.8.20 12:28

Chodím pravidelně jednou týdně už 9 let. Teď začínám 10. sezónu :pankac: Saunová sezóna je září - květen. Jsme tam už parta, v létě sauna není, tak se scházíme na pokec na pivo. Saunu miluji, už mám absťák :mrgreen: a těším se na novou sezónu (za 3 týdny :lol: ). Sauna je skvělý relax - pro tělo i mysl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
30.8.20 12:58

Dáváte po sauně ledový bazén, nebo to se nemusí?
Mě celkem lákají ty aromasauny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
30.8.20 13:35

Ja chodila od lonskeho zari az do uzavreni kvuli korone. Vetsinou 1× tydne o vikendu 2× na 10minut +2×10minut po relax na lehatku 8) a kdyz to vyslo, tak na 10+10minut ve stredu po hodince cviceni. A potom do prace nabita energii :palec: U nas ve fitku jsou sauny 3. Klasicka sucha finska. Ta me vubec nevyhovovala. Tak nejak mi „popaluje“ kuzi a spatne se mi v tom suchu dycha :nevim: Ja si uzivala bylinkovou. Je v vlhko a nejmensi horko… Kdyz se stalo, ze bylinky byly mimo provoz, jeste tam byla takova"mezi". Tam to tak nebylo spatny… Kazdopadne vzdy po studena sprcha :mrgreen: A nase trenerka sama rikala, ze je to urcita forma treningu. K hubnuti rozhodne pomuze… Jee, saunovani mi chybi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
30.8.20 13:57

Já už se taky hrozne těším, chodíme teda 1× měsíčně s kamarády. Většinou dám 4 cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5814
30.8.20 19:10

… my jsme s mužem chodili tak často, až jsme nakonec koupili domácí saunu - muž hodně jezdí autem po služebkách ( z toho ho bolívají záda a krční páteř), já jsem neurologický nemocná, takže mě prospívá celkově - teď přes léto jí využíváme cirka 2× do týdne tři cykly - v zimě rozhodně 4× týdně spíš každý druhý den po čtyřech cyklech :) Oběma nám to hodně prospívá - sauna urychluje metabolismus, to je pravda, používáme éterické oleje - jsou dobré na léčení a prevenci rýmy v zimě a tak… Jednou týdně s námi chodí i děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
30.8.20 20:55

V potírně dáváme 4 cykly po 10 minutách, ochlazování je ve venkovním bazénu, takže v zimě je pěkně studená voda, kolem bazénu často led :mrgreen:… paráda :palec: :D To je to nejlepší ochlazování, pak sedíme chvilku venku. Na mrazu je to nejlepší. Dobré ochlazení je důležité. Když je venku tepleji, tak jsem v bazénu naložená déle. Po saunování hodinka v odpočívárně na lehátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
30.8.20 21:50

Saunování miluju. Snad jen kvůli tomu se těším na podzim. Je to náš sobotní rituál. Sauna nám vždy provoní celý dům, pak posedíme venku u plzničky :mrgreen:.pomáhá mi od bolavých zad, je to skvělý relax a výborný způsob otužování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová