Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Holky.
Jsem v 6tt+5dni. U lékaře jsem byla a na UTZ bylo vidět krasne srdicko. Tak jsem šťastná, ale teď me zarazilo to, ze mi nic neni. Jen citlive bradavky. Na kontrolu jdu 26.9. Tak me jen zajima jestli jste to taky tak některá měla a bylo vše v pořádku. Moc dekuju ![]()
@AnonymkaAL píše: Více
Ano, prakticky, jsem věděla o těhotenství, až se syn hýbat, jinak mi nic nebylo. Později pak akorát vadilo těžký vzduch v místnosti
Já jsem v 15tt a doteď mi nic není. Nezvracela jsem ani jednou, nevolnosti nula. Občas jsem si třeba v 10tt dala poledního šlofíka, když jsem byla třeba na festivalu tak mě bolely záda, jinak nic. Doteď se necítím těhotně. Takže je to normální, a hlavně buď v klidu a nestresuj.
U prvniho jsem tak do poloviny tehu v zásadě nevěděla, ze jsem těhotná. Ze začátku možná mírné nevolnosti, ale ani jsem neblila, většinou stačilo neco sníst…pak asi trochu větší hlad, citlivější prsa, ale nic dramatického.
U prvního absolutně vůbec nic. Až na krvaceni které bylo zapriceneno srdcovou delohou. Ale dokud mi nezačalo růst brisko tak bych o ničem nevěděla. S druhym těhotenstvím me silene bolela prsa od úplného začátku.
Ahoj Holky. Prosim poradíte? Jsem v 7tt a teď večer na WC jsem měla slaboulinke naruzovele spineni? Myslíte ze se mam bat nebo se strachuji zbytečně. Nic me neboli jen citlive bradavky. Moc dekuju. ![]()
@AnonymkaAL tohle je prostě buď a nebo. U mě v prvním těhotenství tohle znamenalo potrat, ve druhém jsem dostala utrogestan a jsem ve 4. Měsíci.