Výsledky ultrazvuku na pohlaví

27
16.9.25 07:23

Výsledky ultrazvuku na pohlaví

Zdravím, prosím vám, stalo se tu někomu, že mu bylo sděleno špatné pohlaví miminka? Dost jsem teď četla, že se to běžně stává, že celý těhotenství třeba holčička na všech vyšetření, screeningách apod, a narodí se chlapeček. Nebo obráceně. 😁 Což mě dost vyděsilo, už se mi to blíží a asi bych se zbláznila, kdybych místo chlapečka měla nakonec holčičku 🤦‍♀️ 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16352
16.9.25 07:26
@Anxie píše: Více

Nenadělala bys nic :D Jeden z duvodu, proc jsme čekali překvapení :pankac: Známé sestra počítala s holčičkou a ono prd, kluk jak buk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
16.9.25 07:27

Proto jsem vždycky pořizovala víceméně neutrální výbavu. :D

• Citovat
  • Upravit
5932
16.9.25 07:44

Nechápu proč by ses měla zbláznit, důležité je aby bylo zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35843
16.9.25 07:50

Tak uvidíš jak si bude doktor jistý, 12tt je takový tak napůl, pak ve 20 uz to bývá vidět jistě :nevim: pokud nema ordinace nějaký hrozný ultrazvuk a doktor neni levej, tak se většinou trefí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21631
16.9.25 08:01

Ono je lepší ke všem těm vyšetřením a predikcím přistupovat tak, že určitá míra nejistoty je vždy a 100% jistota pohlaví je až po porodu. No a to ještě ne úplně vždy, taky si může c pozdějším věku to pohlaví změnit. A nenaděláš nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
16.9.25 08:01

Mně se to nestalo. A ne nezbláznila by jsi se, prostě by jsi se s tím smířila :kytka:

A ano, občas se to stalo i kdysi. :kytka:
Ale těch případů bude méně než těch, kdy pohlaví sedí.

A mně to působí i nevděčně … Spíš než pohlaví po porodu, mě zajímalo, zda je opravdu zdravé.

Příspěvek upraven 16.09.25 v 08:03

• Citovat
  • Upravit
976
16.9.25 08:02

Je třeba prijmout fakt, že ultrazvukem nelze vždy na 100% pohlaví urcit a nelze jim ani vyloučit všechny vrozené vady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16352
16.9.25 08:04

Nám by to řekl dr hned na prvním screeningu, kdyby neměl zákaz :lol: A celou dobu viděl to stejné, i na třetím screeningu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4219
16.9.25 08:09

Mě to gynekolog řekl, až když si byl pohlavím na 100 % jistý. Takže kluka až někdy v 20.tt. Ale kluka mi pak potvrdili 3D ultrazvuku, kde to bylo už úplně jistý, protože měl rozpláclýho pindíka na monitoru :mrgreen: U prvního mi to bylo tak nějak jedno, co to bude, ale holčičku mi řekl celkem brzo, tak jsem se na dalším ultrazvuku ještě zeptala, jestli určitě a to se rozčiloval, že se znovu ptám, když mi přece říkal, že je to holka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35951
16.9.25 08:23

Nestalo a kdyby, tak by mě to bylo úplně jedno. Důležité je aby bylo zdravé.
U všech dětí na ultrazvuku to bylo pěkně vidět, že jsme to poznala i sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.9.25 09:17

Jasně, nic není na 100% a právě proto bych se na to ani nespoléhala. Kup neutrální výbavu, rozhodně ne všechno růžový nebo modrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15295
16.9.25 09:39

@Anxie Ja myslim, ze se to nestává běžně, spíš výjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
16.9.25 09:43

Není to běžné, ale stává se to. Známá měla před 9 lety rizikové těhotenství, měla za těhotenství hromadu UZ. Od určitého tt všude viděli chlapečka, několik doktorů. I primář jí opakovaně potvrdil chlapečka. No a když se narodila holčička, přišel se primář podívat a absolutně nechápal.

Já jsem vždy až do porodu brala UZ s rezervou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4903
16.9.25 09:52

Moje kamarádka gynekoložka mi vyprávěla, že se jí to za její (asi 10 letou praxi) stalo jednou. Paní čekala „jasnou holku“ a narodil se kluk. Prý na sále nálem omdlela, že má doma všechno růžový :lol: Takže stát se může vše, ale jsou to opravdu výjimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí