7 měsíců marného snažení

2518
9.4.04 12:36

7 měsíců marného snažení

Ahoj holčiny - snažilky i nesnažilky!
Už od září se s přítelem pokoušíme o mimíska a výsledek je zatím negativní. Oba už z předchozích manželství děti máme, ale spolu nám to jaksi nejde.
Za testy už jsem utratila fůru peněz, od nejlevnějších až po nejdražší, vždycky „řekly“ pravdu.
Nyní mám 6 den zpoždění. Včera jsem to nevydržela a TT si udělala. Byl to nějaký obyčejný za 40 Kč. Když jsem pozorovala testík jak se tam „šplhají“ čárečky, tak mi přišlo, že ta druhá se tam objevila, ale pak nebyla tolik viditelná. Pouhým okem bych ji neviděla, ale při dobrém zkoumání tam prostě byla, ale sotva průhledná. Příznaky jako kdybych TO měla dostat nemám.
Dnes ráno jsem se šla podívat znovu a čárečka zmizela úplně, i když jsem proužek obracela sem a tam, ta druhá tam prostě nebyla. Panikařit zatím nezačínám, protože věřím tomu, že se o těhotenství jedná. Třeba jsem nemusela otěhotnět v době plodných dnů, ale později. Nevím… :cry:
Nemáte některá zkušenosti s takovým výsledkem testu? Dnes si chci koupit nějaký lepší a ráno si ho udělat, ale nejprve bych vás chtěla poprosit o vaše zkušenosti. Budu vám moc vděčná.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Iri
141
9.4.04 12:58

Ahoj Radko,
je mozne, ze si tehotna a tehot. hormon se tam jeste neobjevil. Vim, ze nema cenu se koukat na test jiz pozdeji, vysledky nejsou uz 100%. Proto plati, to co vidis po vyjmuti z moci. Zkus to jeste s dalsim testem. Co bazalni teplota, merila ses? V tehotenstvi je signalem, ze ja nad 37C.
Tak to zkus. Ja jsem prvni bolesti v podbrisku podobne mens. citala, tak, 14 dni po ocekavane menstruaci.
Drzim ti palecky
Iri 18tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.4.04 13:05

Ahojky Iri, díky, docela jsi mi zvedla jistotu, že by se o těhotenství mohlo jednat. Zkusím si změřit teplotu a zítra Ti dám vědět, jak dopadl testík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.4.04 13:18

Re: 7 měsíců marného snažení

Tak teplotu mám teď 37,2. Tak nevím, kdy se vůbec měří? Ráno? A také mám nějaký bílý výtok. Je to normální?

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
9.4.04 14:40

já si dělala test 28 den a byl negativní.Za týden jsem testovala znovu a byla tam!!A jedním s příznaků je pocit vlhka.To by mohl být ten bílý výtok.Hodně štěstí a zítra si udělej pořádnej testík a určitě tam budou 2//
Binky+9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.4.04 14:43

Ahoj Radko,
z vlastní zkušenosti vím, že čárka může být velmi slabá a za čas zmizet. Tak to bylo přesně u mě, taky jsme se s manželem snažili a taky jsem utratila spoustu peněz za testíky, až jeden konečně měl dvě čárky ! Ale jak jsem již psala, byla velmi slabě viditelná a tak jsem nevěděla jestli ano nebo ne. Zkoumala jsem papírek a nakonec vše dopadlo dobře a já jsem ve 33 týdnu.
Takže ti držím palečky, ať se to podaří
pa maňásek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.4.04 18:47

KONEČNĚ!!!

Ahojky!!!
Tak jsem to nakonec s tím testíkem nevydržela u udělala si ho ještě dnes - a můžu potvrdit dvě //!!! Jsem šťastná!!! K lékařce půjdu až tak 19.4., ale už se „nenervuji“!
Děkuji za Vaše rady v mých předešlých příspěvcích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iri
141
9.4.04 18:57

Ahoj Radko,
to je skvela zprava.
Gratuluju :D :D :D

Tak at se vam dari
a nekdy napis, jak se dari mimi