Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky maminky a těhulky,
mám další z řady lehce paranoických dotazů budoucí matky. Existuje nějaké pravidlo, kolikrát denně, by se měl mimísek pohnout ve 34tt a dál? Ať zbytečně nejančím.
Moc díky za odpovědi
Gábi
ahoj, pohyby by mali byt aspon kazdych 12 hodin. teraz tam ma babo uz malo miesta a nemoze robit take premety ako nedavno:)
ja som v 32tt a moja zubrienka sa ozyva jedine, ked chcem oddychovat.cim bude babo vacsie, tym menej pohybov budes citi. ale ako pisem, ked ho neucitis 12 hodin, skoc k doktorovi, aby skontroloval srdiecko!
pekny zvysok tehotenstva.citlivka
Děkuju Ti za odpověď, čím mám blíž k porodu, tím větší obavy:-)
Tak ať nám to všecko krásně ubíhá**
G. ![]()
Ahojky,já už jsem ve39tt a pohyby mám dost často a dost silné.Ale taky se mi stává že jeden den se vůbec neozve a pak si to druhý den vynahradí.Je to malej dáblík.Myslím že pokud se ti to nebude zdát jo nějak divný tak se neni čeho bát když se pár hodin neozve.Mě když už je to divný tak štouchám do bříška a poté se většinou umoudří a rozjede se.
Petra
Ahoj Gábi , každé mimi je jiné některé řádí jako tajfun jiné je klidné. Ginekolog mi řekl, že jak je aktyvní v posledních dvouch měsících tak to bude po porodu no nevím, to ten můj brouček bude pěknej divoch
nemusíš se bát když se nějakou dobu neozve Já jsem o svém 1 vůbec nevěděla.
.Držím palečky ,ať jste oba zdraví .
a pěknej porod. ![]()