7 nemoc kdy ven
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
7 nemoc kdy ven
Já už fakt nevím, je normální že všichni v mém okolí chodí ven když jejich děti jsou nemocný? Se synem jsme doma v bytě a moc by chtěl jít ven tak nevím… Jak dlouho u vás trvala 7 nemoc? Je to na palici doma. Nebo to jsem jen taková já že s nemocnym dítkem seidm doma? Kamarádka šla normálně ke svojí tchýni na grilování prý že nesmí jen na slunko jim řekl doktor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Dcera má právě herpetickou angínu a na víkend jsme byli u babičky a dědy. Bolesti má tak jako tak, horečky už ustoupily před pár dny. Samozřejmě jsme to dopředu dohodli a řekli si, co a jak. Pokud dítě nemá horečky, sedět doma nebudu a klidně ho vezmu v kočárku ven. Ne do uzavřených prostor nebo mezi jiné děti, samozřejmě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Hellpetra sedma nemoc je vysoce nakazliva, chytnou to i dospělí. Ja to mela s 3letymi dvojcaty před 2 tydny, tyden jsme byli doma, 3-6 dni jsou infekční. Pak se ma cekat, az nebudou mit pupinky. My jsme byli skoro 10 dni doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja bych šla ven normálně, chodím pořád, když nemají zrovna horečky, i s tou sedmou nemoci sme byli venku, akorát je to infekční, takže ne nikam mezi další lidi, ale jít se projít někam kousek od civilizace klidně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Sedmá nemoc
Dobrý den maminky. Chci se zeptat na 7mou nemoc. Dcera jí asi má. Nejdřív jsem myslela, že má neštovice ale pupínky měla jen u kolen na prstech HKK a DKK a na kotníkách. Jeden lékař řekl štípance což je blbost a druhý 7má nemoc. Má někdo zkušenost? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, syn ma taky 7 nemoc, ven chodime, jen ne mezi ostatni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kent5 nevim, syn ma ty puchyrky jine a spis na chodidlech jako na ploskach, na rukou par a spustu v puse. Ted teda uz to po 6 dnech vcelku mizi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kent5 takhle to tedy u nás nevypadá, jsou menší áje do toho i osypana. Tohle bych viděla spíš na to postipani. Ale určitě to říct nemůžu. Má teplotu? A co v pusince?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
V patek mela 38.5 az 39 TT nesla dolu az v noci lepsi do toho 13× zvracela jen vodu bez prujmu kasel a ryma a trochu bolest v krku. TT byla i v sobotu hen zvysena 37.5 a kasel ma do ted s rymou jinak je ok. Ale misto po stipnuti tam nema nesvedi ji to nic. Tak nevim no uz. Ted jde o to jestli tohle chytne mladsi segra nebo ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kent5 syn to mel jako
takove cervene male flicky, tohle vypada jinak, ale taky mi to nepripada jako
stipnuti, hlavne s tema teplotama uz je to takove podezrele… tak snad na to prijdete a uz to bude lepsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Takto vypadá u nás. Ale ty teploty a zvracení je divné. U každýho to ale může vypadat jinak. A ve vlaskach nemá nic?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No snad jo. Opet chytne neco kdyz je vikend a svatky
. Klasika. Ted jsem ji byla zkontrolovat a na
patickach a na dlanich uz ma cervene flicky a pupinky tak to asi ta sedma bude.
Chudaci deticky to je desny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kent5 ještě mě. Spadá, neprodělali jste Covid teď někdy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Hellpetra tak takhle to právě vypadá na prstech u nohy a na malíčku u ruky. Pak má dva ohromný natekly vodou a zarudlé. A teď jsem na ni koukala a začíná to jako vašemu děťátku na te paticce a na dlaních trošičku. Takže to asi fakt bude ta sedmá. Ale je divný že ji to začne jedním pupinkem nalitym vodou na straně palce a druhy den všude po kolenou a pak plizive po malých pupinkach na prstech. No bezva a za 3 tejdny ji z toho slezou nehty chudáci děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Hellpetra ten mela v únoru v polovině. To už je dlouho na post covid syndrom
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Mateřský instinkt nebo přivolání nemoci
- Jak z toho ven? Po 9 měsících
- Přechod kdy a jaké byly první signály
- Zvraceni a horecka bez dalsich priznaku - kdy jet?
- Kdy to období přejde? Potřebuji motivovat
- 7 měsíční miminko a žádný pitný rezim
- Do kdy deti bez plavek?
- Tříselná kýla - miminko 7 týdnů