Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kent5 tak ať je brzy dobře
ještě se jim může loupat kůže
ale to není 100% tak ať jste brzy fit ![]()
@kent5 já vás nechtěla děsit, jenom kdyby náhodou tak at nejste vyděšená ![]()
@Hellpetra
ja zo taky tak nemyslela
. Vim ze slejzaj nehty ale kuze to nevim. Doufam ze aspon tohle nas mine protoze vyzira chudak uplne vsechno co snad je. Chudinka mala a uz chci aby si trochu uz odpocinula od tech nemoci.
@kent5 píše:
Dobrý den maminky. Chci se zeptat na 7mou nemoc. Dcera jí asi má. Nejdřív jsem myslela, že má neštovice ale pupínky měla jen u kolen na prstech HKK a DKK a na kotníkách. Jeden lékař řekl štípance což je blbost a druhý 7má nemoc. Má někdo zkušenost? Děkuji
Tohle na sedmou moc nevypadá, syn měl takové červené puchýřky, jakoby plné vodou. A měl toho hodně, hlavně na rukách (dlaně, kolem prstů) a pak na obličeji.
@Kriss Tina dekuji. No uz to ma na ploskach nohou tak se to asi rozjede. Podobny pupinky ma na rucickach. Uvidime jestli se to nak rozjede. A co ve ctv rekne mudr. Dekuji
Tak jak vidim na fotkach tak syn to má úplně stejne, vcera ksme byli u doktora a 7.nemoc. opravdu by me to nenapadlo, ale tato nemoc je prý hit letošního léta.. Mela tam opravdu moc dětí s tphto nemocí
@kent5 psala jsem bez označení, koment… Opravdu to mate stejně jsko můj malej, mela jsem strach tak jsem letela k mudr. Má i úplně bílý jazyk a afty