7DPO - duch?

Anonymní
17.5.21 06:26

7DPO - duch?

Ahoj holky, vím, že hledat duchy se nemá, ale začalo mě bolet v podbrisku a mám takové divně tušení, tak jsem zkusila. Samozřejmě vím, ze je ještě brzy, ale i tak se zkusim zeptat, jestli něco budete nebo to je jen moje vidina? Děkuji za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1063
17.5.21 06:48

Vidím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.5.21 06:54

Negativni test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
17.5.21 07:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vím, že hledat duchy se nemá, ale začalo mě bolet v podbrisku a mám takové divně tušení, tak jsem zkusila. Samozřejmě vím, ze je ještě brzy, ale i tak se zkusim zeptat, jestli něco budete nebo to je jen moje vidina? Děkuji za odpovědi :)

Duch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
17.5.21 07:46

Je tam❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.5.21 07:50

Tyjo, duch 7dpo, to cekas trojcata, ne 8o to snad ani nemuze bejt zahnizdeny :lol: drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
17.5.21 07:50

Taky vidim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petasilvinka
17.5.21 08:58

Duchů se člověk nesmí bát, pokud nedělá nic špatného, tak mu nikdy neubílíží.

• Citovat
  • Upravit
17.5.21 09:09

Ahoj holky, potřebuji poradit. Mám 7 dnů zpoždění a na dnešním testu z rána mám tohle. Jinak mě nic nebolí, jen mám citlivé prsa. Vidíte tam něco? Dekuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.5.21 09:12
@Petra1234431 píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit. Mám 7 dnů zpoždění a na dnešním testu z rána mám tohle. Jinak mě nic nebolí, jen mám citlivé prsa. Vidíte tam něco? Dekuji 🙂

Vidim, mnohem lepši :palec: zlatičko, mas pravidelnou ms? Vse v poradku? Na 7 dnu zpozdeni je to nejake slabe :think: ale kdyby se ti posunula ovulace, tak proc ne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.21 09:16

Je to možný, že jsem ji měla opožděnou. Moc se nekontroluji, s přítelem jsme se ani záměrně nesnažili, 2 měsíce zpět jsem si nechala vytáhnout tělísko a brali jsme to tak, že když to přijde, tak budeme šťastní a když to nevyjde teď, tak příště, nic se neděje. Jen nevím, jestli si to mám přiznat nebo ještě testovat dokud nebude i druhá čárka pořádně viditelná :D jsem v tomto nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.5.21 09:28
@Petra1234431 píše:
Je to možný, že jsem ji měla opožděnou. Moc se nekontroluji, s přítelem jsme se ani záměrně nesnažili, 2 měsíce zpět jsem si nechala vytáhnout tělísko a brali jsme to tak, že když to přijde, tak budeme šťastní a když to nevyjde teď, tak příště, nic se neděje. Jen nevím, jestli si to mám přiznat nebo ještě testovat dokud nebude i druhá čárka pořádně viditelná :D jsem v tomto nová.

Tak jestli nedostanes ms, tak pozitri dalsi test a pripadne se nechat objednat k dr. za cca 3-4 tydny. Drzim palce :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.5.21 18:53

@Petra1234431 Krásný den, duch je tam určitě vidět :).. Právě si říkám že mi tu trochu dáváte naději, 3 dny mám spozdeni ale na testu nic, zda to bude pokračovat tak dál zkusím až 7my den jako vy. Mohla by svitnout naděje. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí