Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vím, že hledat duchy se nemá, ale začalo mě bolet v podbrisku a mám takové divně tušení, tak jsem zkusila. Samozřejmě vím, ze je ještě brzy, ale i tak se zkusim zeptat, jestli něco budete nebo to je jen moje vidina? Děkuji za odpovědi
Duch
Tyjo, duch 7dpo, to cekas trojcata, ne
to snad ani nemuze bejt zahnizdeny
drzim palce ![]()
Duchů se člověk nesmí bát, pokud nedělá nic špatného, tak mu nikdy neubílíží.
Ahoj holky, potřebuji poradit. Mám 7 dnů zpoždění a na dnešním testu z rána mám tohle. Jinak mě nic nebolí, jen mám citlivé prsa. Vidíte tam něco? Dekuji 🙂
@Petra1234431 píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit. Mám 7 dnů zpoždění a na dnešním testu z rána mám tohle. Jinak mě nic nebolí, jen mám citlivé prsa. Vidíte tam něco? Dekuji 🙂
Vidim, mnohem lepši
zlatičko, mas pravidelnou ms? Vse v poradku? Na 7 dnu zpozdeni je to nejake slabe
ale kdyby se ti posunula ovulace, tak proc ne ![]()
Je to možný, že jsem ji měla opožděnou. Moc se nekontroluji, s přítelem jsme se ani záměrně nesnažili, 2 měsíce zpět jsem si nechala vytáhnout tělísko a brali jsme to tak, že když to přijde, tak budeme šťastní a když to nevyjde teď, tak příště, nic se neděje. Jen nevím, jestli si to mám přiznat nebo ještě testovat dokud nebude i druhá čárka pořádně viditelná
jsem v tomto nová.
@Petra1234431 píše:
Je to možný, že jsem ji měla opožděnou. Moc se nekontroluji, s přítelem jsme se ani záměrně nesnažili, 2 měsíce zpět jsem si nechala vytáhnout tělísko a brali jsme to tak, že když to přijde, tak budeme šťastní a když to nevyjde teď, tak příště, nic se neděje. Jen nevím, jestli si to mám přiznat nebo ještě testovat dokud nebude i druhá čárka pořádně viditelnájsem v tomto nová.
Tak jestli nedostanes ms, tak pozitri dalsi test a pripadne se nechat objednat k dr. za cca 3-4 tydny. Drzim palce
![]()
@Petra1234431 Krásný den, duch je tam určitě vidět
.. Právě si říkám že mi tu trochu dáváte naději, 3 dny mám spozdeni ale na testu nic, zda to bude pokračovat tak dál zkusím až 7my den jako vy. Mohla by svitnout naděje. ![]()
Ahoj holky, vím, že hledat duchy se nemá, ale začalo mě bolet v podbrisku a mám takové divně tušení, tak jsem zkusila. Samozřejmě vím, ze je ještě brzy, ale i tak se zkusim zeptat, jestli něco budete nebo to je jen moje vidina? Děkuji za odpovědi