Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj je to pozitivní nebo negativní? Nevím jestli je to ryska nebo čárka
To je totálně rozmaceny, co jsi s tím dělala? To tam máš namoceny celý? Druhá čárka tam určitě není.
Myslím si, že čárka má být víc ve středu.. a teď jsem si všimla, jak je namočen nad rysku max.. je úplně rozmočený.. takhle se netestuje
Máš to tak rozmočené, že se snad jen rozlila barva ne? ![]()
To jsi ho do té moči hodila nebo jak?
Já těhotná nebyla, beru prášky a dáváme si pozor, jen jsem si nebyla jistá kamarádce odpovědět, není můk. Děkuji za odpovědi
@kikulinda234567 píše:
Já těhotná nebyla, beru prášky a dáváme si pozor, jen jsem si nebyla jistá kamarádce odpovědět, není můk. Děkuji za odpovědi
No, tak ať si ráno udělá nový a postupuje podle návodu. Tj. ponořit po rysku na 5 vteřin a pak dát na suché místo
@kikulinda234567 Pokud vyjde něco takového, obzvlášť 2×, je jasné, že test byl vyhodnocen prostě špatně. To přece vidí i vaše kamarádka ne?
Nevím, kam až test namočila, ale až si ho bude dělat znovu, namáčí se po rysku a poté se odloží na suché místo.
Zbytečně se kácí stromy kvůli návodu ![]()
A ještě na samostatném testu je u rysky šipka se slovem MAX, kdyby náhodou si ten návod někdo nepřečetl a měl IQ 50
Ráda bych se pletla, ale to na té fotce jsou dva testy položené v kelímku moči? ![]()
Zaprvé pěkně nechutný, zadruhé si kamarádka neumí přečíst návod k použití? Namočit do moči max po rysku na deset vteřin, vytáhnout, položit na nesavou vodorovnou podložku, do pěti minut odečíst výsledek? Pokud teda není blbá sranda
Ahoj holky co myslíte mužů to brát jako pozitivní objevila se tam hned v limitu
@Anonymní píše:
Ahoj holky co myslíte mužů to brát jako pozitivní objevila se tam hned v limitu
Duch. Pozitivní ještě není.