Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
už jsem bezradná, malý má už třetí den horečky přes 38.5!!! Dle Dr. pravděpodobně viroza, na ATB to není.
Problém je v tom, že nechce nic jíst ani pít. Jen vodu. Je kojený, už jsme měli nahrazený oběd se zeleninou a odpolední svačinku ovocem. Podotýkám, že je malý velký jedlík, jenže momentálně si nevezme nic, ani zeleninu, ani ovoce a co je horší, že mi úplně odmítá i prso. Za prvé se bojím, aby to nebyl začátek konce kojení a za druhé aby malý nebyl dehydrovaný
Nevím jak ho donutit pít, chce jen vodu a té mi za den taky hodně nedá ![]()
Tlačím co to dá, ale je celej zlitej a hrozně u toho brečí, teda tlačím do něj jen odstříkané mléko, vodu mi pije po trošilinkách z učícího hrnečku z toho pítka sám, z lahve si nevezme nic…
Tak hlavně pití, jídlo by mohl i teplotách zvracet.my měli po třech dnech horečkách CRP 190,tak ať vám to dobře dopadne.
Zkus do něj nacpat jakoukoliv tekutinu jakýmkoliv způsobem. Klidně i trochu oslazenej čaj. A odstříkávej, ať se ti nesníží laktace
Hlídej, jak čůrá.
Nezkoušela si mu dát prso v noci, když spí? Malá měla takhle vysoký horečky taky, cca 4 dny a nakonec to byla šestá nemoc. Tak snad bude brzy líp ![]()
Zkouším mu dávat prso pořád, podívá se na něj, rozbrečí se a otočí hlavičku na druhou stranu
I v noci jsem zkoušela ![]()
Aspoň, že vezme vodu, dr. mi říkala, že jídlo mám nechat být, důležité jsou tekutiny.
Hlavně ať pije vody, miminka když jsou nemocná, tak moc nepapají, prý to nevadí, ale hlavně ať pije, jak se uzdraví vše se zlepší. Pokud se bojíš, že přijdeš o mlíko, tak odstříkávej.