7m - viroza - nepije MM

2451
5.10.12 16:14

7m - viroza - nepije MM

Ahoj,
už jsem bezradná, malý má už třetí den horečky přes 38.5!!! Dle Dr. pravděpodobně viroza, na ATB to není.
Problém je v tom, že nechce nic jíst ani pít. Jen vodu. Je kojený, už jsme měli nahrazený oběd se zeleninou a odpolední svačinku ovocem. Podotýkám, že je malý velký jedlík, jenže momentálně si nevezme nic, ani zeleninu, ani ovoce a co je horší, že mi úplně odmítá i prso. Za prvé se bojím, aby to nebyl začátek konce kojení a za druhé aby malý nebyl dehydrovaný :((( Nevím jak ho donutit pít, chce jen vodu a té mi za den taky hodně nedá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
5.10.12 16:21

A to mu jako nevzala moč ani krev?

• Citovat
  • Upravit
2451
5.10.12 16:22

Vzala mu z prstíku včera i dnes CRP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.10.12 16:23

Tlačit to do něj stříkačkou, hlavně pití, jído tak nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
5.10.12 16:25

Tlačím co to dá, ale je celej zlitej a hrozně u toho brečí, teda tlačím do něj jen odstříkané mléko, vodu mi pije po trošilinkách z učícího hrnečku z toho pítka sám, z lahve si nevezme nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
5.10.12 16:27

Tak hlavně pití, jídlo by mohl i teplotách zvracet.my měli po třech dnech horečkách CRP 190,tak ať vám to dobře dopadne.

• Citovat
  • Upravit
25959
5.10.12 16:37

Zkus do něj nacpat jakoukoliv tekutinu jakýmkoliv způsobem. Klidně i trochu oslazenej čaj. A odstříkávej, ať se ti nesníží laktace ;) Hlídej, jak čůrá.
Nezkoušela si mu dát prso v noci, když spí? Malá měla takhle vysoký horečky taky, cca 4 dny a nakonec to byla šestá nemoc. Tak snad bude brzy líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
5.10.12 16:39

Zkouším mu dávat prso pořád, podívá se na něj, rozbrečí se a otočí hlavičku na druhou stranu :( I v noci jsem zkoušela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.10.12 18:01

Aspoň, že vezme vodu, dr. mi říkala, že jídlo mám nechat být, důležité jsou tekutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
5.10.12 19:28

Hlavně ať pije vody, miminka když jsou nemocná, tak moc nepapají, prý to nevadí, ale hlavně ať pije, jak se uzdraví vše se zlepší. Pokud se bojíš, že přijdeš o mlíko, tak odstříkávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová