Je hloupost mít dítě v 17 letech?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3525
3.10.12 21:28

Je hloupost mít dítě v 17letech?

Chtěla jsem se zeptat na váš názor, jestli je opravdu hloupé mít miminko v 17letech? Porodila jsem 2 měsíce před mýma 18kama. A většina známých mi říkala, že jsem hloupá, že jsem si mohla ještě užívat a že nejsem dost stará na to abych ho dokázala slušně vychovat. :( přitom nic nezanedbávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
3.10.12 21:31

Pokud jseš šťastná, tak to blbost nebyla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
3.10.12 21:31

Urcite to neznamena, ze bys ho nebyla schopna dobre vychovat, to je blbost.
Nicmene jako matce skoro 17ti letyho kluka se mi z ty predstavy dost jezi vlasy na hlave :mrgreen:
Co uz nadelas, kdyz ses takhle rozhodla, musi to jit. Zase budes mit brzy od malych deti klid (az budou vsichni ti Tvi znami rodit, Ty budes mit deti na zakladce a budes mit svaty klid :mrgreen: )
Preju hodne stesti.

Příspěvek upraven 03.10.12 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
3.10.12 21:32

Jak pro koho. Jestli jsi po miminku opravdu toužila tak je to v pořádku. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
3.10.12 21:32

Vykasli se na ty kecy, pokud to mas v hlave v poradku tak jsi dobra mama. Proste ma nekdo dite driv a nekdo pozdej, to neres a z ama je krava, ted uz by jsi s tim stejne tezko neco udelala. Driv bylo uplne normalni mit dite v 17ti. Pokud nic nezanedbavas tak v tom opravdu problem nevidim a drzim ti palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.10.12 21:34

Ono jak se to veme.
Každý má své priority a pak srovnává…
Pokud jsi spokojená, dítě máš zaopatřené, máš kde bydlet a tak… tak je to jedině Tvoje věc.
A má to zase jinou výhodu - až bude dítě starší, ty nebudeš tak „stará“ a budeš mu stačit a můžeš si užívat potom, až bude dítě samostatnější… ;)

Proč bys ho špatně vychovala? Pokud to máš v hlavě srovnané, máš rozum, tak nevidím problém, i když zkušenosti jsou k nezaplacení ;)

Nestresuj se tím a užívej si mimčo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.10.12 21:39

Vzhledem k tomu, že už to miminko máš, je úplně zbytečné řešit, jestli to byla hloupost nebo ne…
Soustřeď se na důležité věci a neposlouchej kecy okolí - oni se snad o to miminko starají? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
3.10.12 21:43

Lidé soudí podle většiny. Znám spoustu holek co maj dítě i dřív než ty. Nejdřív to bylo dobré ale třeba po 4 letech začly litovat :nevim: mě doma takhle brečely hned dvě Že netušily co je čeká atd. Já měla kluka prvního v 18 letech. Je pravda že jsem občas zalitovala když jsem viděla kamarádky jak cestují užívají si život, sportují a tak ale pak mě to přešlo. Ono se dá dělat hodně věcí i s děckem. Hlavně jedno dítě žádné dítě. Ted mám 3 a to už je záhul :mrgreen: ale jsem štastná. Na lidi se vykašli zdravé dítě je zázrak takže si to užívej a nenech si to zkazit. Ber to tak že až mu bude 20 tobě bude 38 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998

Ja porodila mesic po 18tinach a nikdy jsem nelitovala..uz je to 6 let..okoli vzdycky s prominutim poslu doslova dohajzlu..nic jim do toho neni..az bude klukovi 15,me bude malo pres 30,takze budu porad mlada a zivot uziju potom (ted si ho taky uzivam, ale jinak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684

Také si myslím, že už je pozdě tohle řešit. Na ostatní se vykašly!
Já porodila měsíc před 18 narozeninami a Natálku hned za rok a půl :mrgreen:
Také jsem poslouchala lidi, že si kazím mládí, že jsem hloupá atd. Ale já to ignorovala. Zbytečně se nestresuj a užívej si miminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476

Záleží jestli jsi šťastná. Pokud ano, proč by to měla být hloupost? Znám jen málo lidí, kteří by byli radši, kdyby se jim jejich dítě nenarodilo a litují, že nešli na potrat. Samozřejmě, mohlo přijít i později, ale to neznamená, že bys musela být nutně v životě šťastnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566

Kdyby to byla otázka do budoucna řekla bych ANO je to hloupost. Ty už ale dítě máš, takže netřeba řešit věci, které nejdou změnit. Co dokážeš a nedokážeš je tvoje věc, ostatním po tom může být prd.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
3.10.12 21:44
@Mauzik2 píše:
Ja porodila mesic po 18tinach a nikdy jsem nelitovala..uz je to 6 let..okoli vzdycky s prominutim poslu doslova dohajzlu..nic jim do toho neni..az bude klukovi 15,me bude malo pres 30,takze budu porad mlada a zivot uziju potom (ted si ho taky uzivam, ale jinak)

To je přesné! To jsem si také říkala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
3.10.12 21:44

Moc vám všem děkuji, hned se cítím líp, Jaroušek je určitě zaopatřenej až až. Mám bezvadnýho přítele, který chce pro mě i pro něj jen to nejlepší. Má vše co je potřeba, a nejvíc má naši lásku věnuju se mu po celou dobu jeho bdění. (uklízím a vařím když chrupká.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
3.10.12 21:45

Moc vám všem děkuji, hned se cítím líp, Jaroušek je určitě zaopatřenej až až. Mám bezvadnýho přítele, který chce pro mě i pro něj jen to nejlepší. Má vše co je potřeba, a nejvíc má naši lásku věnuju se mu po celou dobu jeho bdění. (uklízím a vařím když chrupká.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová