7.tt a přitom 5.tt?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
27.2.13 12:09

@kattkka Samozřejmě, že jsou obvyklé odchylky v určení TP. Já měla obě těhotenství podle utz posunuté skoro o dva týdny, protože mívám prostě ovulaci později. Ale zakladatelka píše, že je vyloučené, že byla ovulace později, tudíž je plod menší. Nechci vytvářet hororové scénáře, ani být nějak necitlivá, ale bohužel tohle riziko tu je. Ale věřím, že je všechno v pořádku a zakladatelce držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.2.13 12:13

Katko, ty v tom máš prostě zmatek. Samořejmě, každá žena ovuluje jindy, proto se ten utz přeci dělá, aby se vědělo přesné stáří plodu. Ale ten týden, co ti utz vyplivne, posune jakoby i tu ms, chápeš? Jasně, že je běžné, že se liší TP podle ms a podle utz, to má takřka každá. Já už nevím, jak ti to vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.2.13 12:18
@Murky píše:
Katko, ty v tom máš prostě zmatek. Samořejmě, každá žena ovuluje jindy, proto se ten utz přeci dělá, aby se vědělo přesné stáří plodu. Ale ten týden, co ti utz vyplivne, posune jakoby i tu ms, chápeš? Jasně, že je běžné, že se liší TP podle ms a podle utz, to má takřka každá. Já už nevím, jak ti to vysvětlit.

Nemam v tom zmatek ale ty tu delas hororove scenare kvuli 14 dnum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.2.13 12:21

@kattkka Jak myslíš. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.2.13 12:43
@Murky píše:
@kattkka Jak myslíš. :roll:

Co jak myslim ze tu delas hororove scenare a ze jsem kvuli tomu tedkom sjela pul netu abych se dozvedela ze je to naprosto normalni ty odchylky klidne 14dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.2.13 12:47

@kattkka A co tu celou dobu píšu? Že je to naprosto normální, a to z toho důvodu, že ženy ovulují jindy, než v ten tabulkový 14.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1501
27.2.13 15:40

Ahojte holky, začla jsem špinit, nevydržela jsem to a zajela do nemocnice…podle jejich nejlepších utz co existují jsem 6+1 a už začíná tepat i srdíčko, takže opravdu je to na utz nastaveno i s 2 týdny před ovulkou, tedy od 1 dne ms…jen doktor má starý utz a možná to i špatně změřil…podle té dnešní kontroly jsem 6+1,gest. váček 11,2mm, tak se to vysvětlilo a mi spadl kámen ze srdce… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.2.13 15:58

Moc gratuluju! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30299
27.2.13 22:13

@disinka2011 moc gratuluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1501
2.3.13 11:35

Děkuji holky…ale mám další problém…začala jsem krvácet, mimi se zatím drží, srdíčko bije…má někdo s tímhle zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lus|4|111
5.4.13 22:26

taky

Ahojky take mi to nesedi vše jsem nahlasila menstruaci kterou jsem mnela vždy přesne a take nesedí podle MS mam byt v 18plus 3 ale jsem v 13plus 6. A take podle MS mam porod napsany na 24,8 ale doktor řekl že to je tak na 20.9 tak uvidím co a jak take to nechapu

• Citovat
  • Upravit
132
28.5.13 09:22

Disinka: Jsem na tom hodně podobně, jako ty. Minulou středu jsem byla na prohlídce, měla jsem být v 8. týdnu podle MS, ale podle ultrazvuku 6+2. Poslední MS 26.3. (desetidenní), ovulka 16.4. (podle BT i slabého krvácení, byla první po vysazení HA, 2. cyklus). I pokud určí stáří podle ultrazvuku, vždy se jakoby počítá od poslední menstruace, tedy reálně 4-týdenní mimi na ultrazvuku (od početí) bude vyhodnoceno jako cca 6-týdenní. I podle tohoto bych měla být minulou středu 5 týdnů od ovulky, tedy 7tt. Srdíčko ale bije, doktorka mi 4× gratulovala, mám druhou krásnou fotečku. V pátek před prohlídkou jsem byla na pohotovosti se slabým krvácením, doktorka nic závadného nenašla. Do prohlídky jsem měla mít klid na lůžku, dostala jsem Utrogestan, který mi ve středu ještě prodloužila, ač komplikace neviděla. Každé mimi roste jinak. Na fotce z pátka mám 5+0, ve středu jsem byla 6+2. I na tom výsledku z ultrazvuku z pohotovosti je napsáno +- 10 dní. Nestrachuj se, hlavní je, aby miminko rostlo a srdíčko hezky tlouklo. Já jdu 19.6. na krevní testy na cukr, prý už budou vidět ručičky a nožičky, moc se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
28.5.13 09:25

Disinka: dostala jsi utrogestan? A jak dlouho a moc krvácíš? Já začala špinit po intenzivním tlačení při zácpě. Prý občas praskne nějaká cévka, důležité je dávat na sebe pozor, aby se to víc nerozkrvácelo a nevyplavilo se mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1501
28.5.13 10:20

@Nicky-jh Ahojky,můj poslední příspěvek je z 2.3.2013 a bohužél jsem potratila a 4.3. jsem byla na revizi, ale není to každého případ, někomu se miminko udrží a někomu ne, asi to tak mělo být a pokud bylo nemocné a slabé, že se pustilo, tak jsem jen ráda, že to příroda vyřešila za mě…U prvního jsem špinila taky 2 dny a v pohodě…takže právě ted jsem 3 měsíce od revize a můžeme se začít snažit znovu :-) snad už se štastným koncem, tobě přeji krásné těhulkování a hlavně hodně zdravíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
28.5.13 11:05

@disinka2011 Ahoj, promiň, všimla jsem si pozdě, jak starý příspěvek je.
Přeju úspěšné snažení a zdravé mimčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky