Ultrazvuk - zakloněná děloha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26.2.13 15:46

Ultrazvuk - zakloněná děloha

Ahoj holky,

setkala se některá s tím, že v 6tt+5 (podle poslední menstr.) nebylo na ultrazvuku vůbec nic vidět? HCG 2600, 3800 a ted naposledy 20.2. 15694, ale dnes 26.2. na utz nic, jen rozšířená dutina děložní do 2,8 cm.
Dle mé dr. mám od posledního porodu zakloněnou dělohu, tak jestli to může být tím?
Ona už si neví rady, tak dnes znovu krev, zítra budou výsledky a ráno v 7 mám jít do nemocnice na vyšetření - mají lepší utz.
Jsem z toho zoufalá, už mám za sebou dva samovolné potraty :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
26.2.13 15:47

Já mám taky zakloněnou dělohu a na utz byl vidět v 6+4 gestační, žloutkovej váček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.2.13 15:48

Zaklonena deloha je vcelku beznej jev…ma to spousta zenskych…na tom nehledej nic specialniho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.13 15:49

Já na tom nehledám nic speciálního, jen se ptám, jestli díky zakloněné děloze může být problém s utz. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.2.13 15:51
@MiladaKrobova píše:
Já na tom nehledám nic speciálního, jen se ptám, jestli díky zakloněné děloze může být problém s utz. ;)

aha tak…tak pardon :-) tak u me se zaklonenou delohou s viditelnosti problem nebyl. ale doktorka si zve u nas az c osmem tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
26.2.13 15:53

Ahoj, také mam zakloněnou dělohu, vůbec nevím co to znamená, ale na ultr doktor syna neviděl ani na 7 týdnech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.13 15:54

No já bych tam bývala šla taky až tak v 8tt, ale ve 4tt jsem špinila, napsala mi utrogestan a ascorutin a od té doby dobrý :-) mám s tím problémy, zjistili mi genetickou poruchu krve a s tím se to vleče :-/ už jsem z toho na švestku, pořád jen čekám a nic nevím :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
26.2.13 15:54

I třetí miminko jsem měla dlouho schované, asi se tam nějak nemohou dostat ultr vlny… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.13 15:55

Někde jsem četla, že díky zakloněné děloze může být gest. váček a plod vidět později, tak mě zajímalo, zda s tím má někdo zkušenost :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
26.2.13 15:57

@MiladaKrobova jj však jsem ti psala že já a to hned 2×, na dokončeném 7 týdnu už pak bylo krásně vidět i srdíčko, dřív to vidět nebylo. Když jsem byla pak na ultr asi v 9 týdnu, doktor mi říkal, že je to špatně vidět, místo miminka jsem měla čmouhu právě kv té zakloněné děloze, ale poslechl srdíčko a to bylo ok… :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
26.2.13 15:57

Dej tomu čas, hlavně se nenech nahnat na revizi nebo něco podobného dokud HcG pěkně poroste. Mně v 7.tt tvrdila, že tam embryo není, že ho nevidí.. O týden později ho našla i se srdeční akcí a dnes mám malou princezničku :) Nevím, jestli to může být zakloněnou dělohou, ale kvalitou UZ a gynekologa určitě. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
26.2.13 15:58

Já mám teda zakloněnou dělohu ale rozhodně to nemám po porodu, každopádně u nás na velkém UT bylo už i :srdce: ale taky mě po tom co z krve bylo potvrzeno těhotenství doktor strašil, že díky tomu může být váček vidět později, nakonec se ale ukázal…vydrž, HCG máš krásný

• Citovat
  • Upravit
26.2.13 15:59

No snad to zítra dobře dopadne, moje dr. mi HCG hlídá :-) snad zase povyrostlo od minule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
26.2.13 16:01

Já mám taky zakloněnou dělohu. U prvního těhotenství bylo už v 7tt vidět srdíčko, při druhém těhotenství bylo miminko vidět taky hned a v tom třetím jsem šla na utz až okolo 9tt a vše bylo v pořádku. Podle mě nezáleží na zakloněné děloze, ale spíše na tom, jak to ten doktor umí, vidí, jaký má přístroj atd…
Zakloněnou dělohu má snad každá druhá žena, já se o tom dozvěděla až po prvním potratu, do té doby mi to doktor ani neřekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
26.2.13 16:41

@MiladaKrobova a dělala ti utz spodem nebo přes břicho? Ještě ve 13 týdnu mi museli dělat utz spodem, protože mimi je tak hluboko uložené, že by nic nezměřili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí